Paket servis yapanlara oyumu vereceğim Neyse vazgeçtim ben soğuk yiyemiyorum
Balığı çok seviyorum o yüzden hepsi kabulumBir tek paellayı bilmiyorum oda emekli ve görseli çok iyi olduğu için seçebilirim
fırında deniz alası ve hamsili pilava verdim herkesin eline sağlık deniz ürünlü paella da son anda oy vermek istediğim ama çıkardığım ama aklımda onda kaldı kim yapmışsa eline sağlık çok çok hoş sunumu var tadını da merak ettim baya
Aslında ben yapacaktımSon iki seferdir aldığım balıkları acil bir şekilde pişirmem gerekti..Yani detaylı resim çekmek ,sunum falan yapamadım.Öyle olunca kaldı
herkesin tekrar tekrar ellerine sağlık arkadaşlar,gerçekten çok özenerek,çok güzel tarifler yapmışsınız hepiniz,hepinizin yemeğine bayıldım,herkese bol şans diliyorum.
Paket servis yapanlara oyumu vereceğim Neyse vazgeçtim ben soğuk yiyemiyorum
Balığı çok seviyorum o yüzden hepsi kabulumBir tek paellayı bilmiyorum oda emekli ve görseli çok iyi olduğu için seçebilirim
Bizde hamsi çok yapılıyor.Eşim çok seviyorBalık dediğimde hamsiyi kapıp geliyorÇocuklarda kılçıklarından hoşlanmıyor genelde senin tarifin gibi kılçıkları çıkartıp birleştirip tavaya diziyorum.Arkalı önlü pişiriyorum
Genel olarak bilinen ve sık yapılan bir tarifEllerine sağlık
Paella ilginç bir tarif yapmasını beceremem belkiAma tatmak isterdim
Bizde hamsi çok yapılıyor.Eşim çok seviyorBalık dediğimde hamsiyi kapıp geliyorÇocuklarda kılçıklarından hoşlanmıyor genelde senin tarifin gibi kılçıkları çıkartıp birleştirip tavaya diziyorum.Arkalı önlü pişiriyorum
Genel olarak bilinen ve sık yapılan bir tarifEllerine sağlık
Paella ilginç bir tarif yapmasını beceremem belkiAma tatmak isterdim