Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Duydum ki sen de katılacakmışsın bu yarışmaya,çok güzel balık tariflerin varmış,kuşlar dedi:KK45:
Aaaa kimmiş o kuşlar:KK30:Canım balık yapıyorum ama öyle iddialı bir tarifim yok:kk77:
Eşim hamsiye bayılır,çocuklar palamuta ,ben istavrite:KK48:Arada somon,uskumru,alabalık:kk77:Onlarıda ya fırında ya tavada pişiriyorum:KK45:Pek öyle havalı tarifim yok:cry:
Ben senin katılacağını duydumo_OYoksa gerçek değil mi:KK42:

Aaaa kimmiş o kuşlar:KK30:Canım balık yapıyorum ama öyle iddialı bir tarifim yok:kk77:
Eşim hamsiye bayılır,çocuklar palamuta ,ben istavrite:KK48:Arada somon,uskumru,alabalık:kk77:Onlarıda ya fırında ya tavada pişiriyorum:KK45:Pek öyle havalı tarifim yok:cry:
Ben senin katılacağını duydumo_OYoksa gerçek değil mi:KK42:
Daha ne olsun Nevresteciğim,tüm denizi çıkardın zaten karaya :KK48:Sen de iddialı değilsen artık...

Senin kuşlar yalan söylemiş,yanlış duymuşsun:KK47:öyle böyle değil bu sıralar çok yoğunum,deli gibi misafir ağırlıyorum,eğer yine gelen bir misafir için balık yapacak olursam belki küçük bir ihtimal katılırım ama sanmıyorum.

Ben güzel tariflere bakmakla yetiniyorum:kk77:siz yapın ben çok güzel okuyorum:KK48:

Daha ne olsun Nevresteciğim,tüm denizi çıkardın zaten karaya :KK48:Sen de iddialı değilsen artık...

Senin kuşlar yalan söylemiş,yanlış duymuşsun:KK47:öyle böyle değil bu sıralar çok yoğunum,deli gibi misafir ağırlıyorum,eğer yine gelen bir misafir için balık yapacak olursam belki küçük bir ihtimal katılırım ama sanmıyorum.

Ben güzel tariflere bakmakla yetiniyorum:kk77:siz yapın ben çok güzel okuyorum:KK48:
Sağol canım:KK60:Bizde sık sık balık yapılıyor :kk77:Belli olmaz bende katılabilirim:KK48:
Allah kolaylık versin canım:KK19:Haklısın misafir varsa resim çekmek tarif eklemek çok zor olur:(Özellikle balık menüsü bayağı zor:eek:
Uygun bir kategoride bekliyorum:KK39:

Sağol canım:KK60:Bizde sık sık balık yapılıyor :kk77:Belli olmaz bende katılabilirim:KK48:
Allah kolaylık versin canım:KK19:Haklısın misafir varsa resim çekmek tarif eklemek çok zor olur:KK43:Özellikle balık menüsü bayağı zor:eek:
Uygun bir kategoride bekliyorum:KK39:
Tamam Nevoşum nasip artık,senden de tarif bekliyorum ona göre:KK19:

Back
X