Balık yağı hapı kullanan var mı?

internette gebelik.net te doktor ülkemizde satılan balık yağı haplarının balığın kötü yerlerinden üretildiğini faydasından çok zararı olduğunu, yurt dışında gelişmiş ülkelerde gerçek balıkyağı hapı üretildiğini söylüyordu. onu okuyunca balıkyağı hapı kullanmadım haftada bir balık yiyorum. doktorum da vermedi zaten. çok gerekli bişi olsa verirdi herhalde.

38 haftalık hamileyim,20.haftamdan bu yana her gün kullanıyorum.solgar ı önerdi dr um bana.önceleri vermedi,balık ye dedi ama ne zaman yesem çıkarttığım için ki çocukluğumdan beri ağzıma asla balık almamışımdır maalesef hap içmek zorunda kaldım.bunun yanı sırada günde 3 tane ceviz yedim.cevizden de nefret eder oldum ama yapacak bişe yok herşey bebişler için.akşamları yatmadan önce alıyorum çünkü,burdaki bir arkadaşın dediği gibi kapsül içinde patlayınca korkunç bi tat geliyo ağzına.

cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar...:16:

tetanoz açısınız ihmal etmemenizi şiddetle öneririm reproduktif çağ dediğimiz doğurganlık çağındaki tüm kadınlarınd aşılı olması gerekiyor...

ekintos ve pamuk :))
bende bu hap konusunda kararsız kaldım sürekli bişeyler içiyorum zaten
eşimde balık yağı hapı alacam dedikçe eve balık alıp geliyor ev balıkçı gibi kokuyor
ama dediğiniz gibi zararı olmadığı kesin
pamuk bide calsiyım var değilmi
ay bak ne yapsam hepsini alıp içesim var
ronyada pirinç unuyla muhallebi demiş
oğlumu bilmem ama ben galiba tosuncuk oldum :))))

haftasına göre kilosu önde gidiyo demişti dr. park yatağın iç yatakları özel oluyo ama visko değil pamuk olandan aldık biz o daha sert ve yeni doğanlar için tavsiye edilormuş. biz odasını aldık beşiği büyüyebilen aldık 6-7 yasına kadar kullansın diye. valla bnm dr.um 20.haftadan sonra omeag 3 e ihtiyacın olacak balık ye dedi yiyemediğim için de habını verdi

slm ay bu park yatakların yatak kısmını bende anlamadım visko da sıkıştırılmış özel süngermiş satıcı öyle demişti
pamuk olanları duymamıştım bide ona bakıyım bende beşiği büyüyenlerden alacam
bide craft dony var kris tavsiye etmşti ama fiyatı uçmuş iyice

slm ay bu park yatakların yatak kısmını bende anlamadım visko da sıkıştırılmış özel süngermiş satıcı öyle demişti
pamuk olanları duymamıştım bide ona bakıyım bende beşiği büyüyenlerden alacam
bide craft dony var kris tavsiye etmşti ama fiyatı uçmuş iyice

kraft dont beşik ve mama sandaleyesi olan dimi valla bnm etrafımda kullanan hiç yok mama sandalyesini de ancak 6 aydan sonra kullanmaya başlıyormussun ben şimdi almayı düşünmüyorum valla zaten bebek için olan hersey cok pahalı:52:

kraft dont beşik ve mama sandaleyesi olan dimi valla bnm etrafımda kullanan hiç yok mama sandalyesini de ancak 6 aydan sonra kullanmaya başlıyormussun ben şimdi almayı düşünmüyorum valla zaten bebek için olan hersey cok pahalı:52:

evet canım o ama sonradan mama sandayesi olarak kullanılıyormuş ilk başlarda titreşimliymiş bebeğin gazı için falan çok iyi geliyormuş bizim bir arkadaşımız kullanmıştı o demişti resmen kurtarıcım oldu diye ama şimdi 480 lerde fiyatı çok pahalı geldi bize tek o olsa ama daha alınacak bir sürü şey var şahsen ben daha hiçbişey almadım şimdi araştırmaya başladım daha yeni
ay inanmıcaksın benimde 24 haftalıkken 830 gr dı bebeğim bende acaba nasıl gelişimi diyordum dr un iyi demesine sevindim asıl bundan sonra kilo alacak bebeklerimiz inşallah

evet canım o ama sonradan mama sandayesi olarak kullanılıyormuş ilk başlarda titreşimliymiş bebeğin gazı için falan çok iyi geliyormuş bizim bir arkadaşımız kullanmıştı o demişti resmen kurtarıcım oldu diye ama şimdi 480 lerde fiyatı çok pahalı geldi bize tek o olsa ama daha alınacak bir sürü şey var şahsen ben daha hiçbişey almadım şimdi araştırmaya başladım daha yeni
ay inanmıcaksın benimde 24 haftalıkken 830 gr dı bebeğim bende acaba nasıl gelişimi diyordum dr un iyi demesine sevindim asıl bundan sonra kilo alacak bebeklerimiz inşallah

ben izmirliyim ve burda hello baby diye bi mağza var ve hersey var bizde gecen persembe izn aldık eşimle ve park yatak oda işini hallettik ama tabi daha cooooook sey varrrrr alınacak yapılacak çalışıncada zaman olmuyo bi de daha ağılaşmadan kolaylamak lazım diye düşünüyorumm cnm

ekintos ve pamuk :))
bende bu hap konusunda kararsız kaldım sürekli bişeyler içiyorum zaten
eşimde balık yağı hapı alacam dedikçe eve balık alıp geliyor ev balıkçı gibi kokuyor
ama dediğiniz gibi zararı olmadığı kesin
pamuk bide calsiyım var değilmi
ay bak ne yapsam hepsini alıp içesim var
ronyada pirinç unuyla muhallebi demiş
oğlumu bilmem ama ben galiba tosuncuk oldum :))))

ne içiyorsunda başka adacım:)
ben corasprin,elevit...
balık hapına da yeni başladım...

benim dr.um ilk muayenemde 5 haftalıkken kullanmaya başla demişti.şuan 10+2 yim o zamandır kullanıyorum.ne zamana kadar kullanmam gerektiğini de bir sonraki kontrolde sorucam.balık yağı bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.ilk 3 ay mutlaka kullanılması gerekir.

ne içiyorsunda başka adacım:)
ben corasprin,elevit...
balık hapına da yeni başladım...

elevit kan hapı magnezyum (3 kere) bunlar ilaçlarımız
ama asıl ondan sonra başlıyor annemin takviyeler
ballı süt muzlu süt sade süt :)) üçününde yeri ayrı annem için
pekmez,greyfurt,mandalina,portakal suyu
yemeklerdede ayran
karnım lıkır lıkır üstüne 3 lt de su içince
yeni gözdeside kuşburnu marmelatı yaptı onu açıp içirecekmiş c vitamini bol diye
buarada sen kan hapına başlamadınmı
kan değerin kaç çıkıyor benim 11 tam sınırdayım
kaç kilo aldın hiç demiyorsun :)))

ben izmirliyim ve burda hello baby diye bi mağza var ve hersey var bizde gecen persembe izn aldık eşimle ve park yatak oda işini hallettik ama tabi daha cooooook sey varrrrr alınacak yapılacak çalışıncada zaman olmuyo bi de daha ağılaşmadan kolaylamak lazım diye düşünüyorumm cnm
evet doğru diyorsun son zamanada bırakılmaz hem havalarda soğuyor biryerden başlamak gerek benim yaşadığım yerde öyle çok güzel yerlerde yok toplamda 3 tane bebek magazası var birtanesi kaliteli ürünler satıyor ordan ufak tefek şeyler aldım netten bakıyorum bende
benim dr.um ilk muayenemde 5 haftalıkken kullanmaya başla demişti.şuan 10+2 yim o zamandır kullanıyorum.ne zamana kadar kullanmam gerektiğini de bir sonraki kontrolde sorucam.balık yağı bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.ilk 3 ay mutlaka kullanılması gerekir.

ilk 3 ayda önemlidir ama asıl 20. haftadan sonra daha önemli bebek için beyin kıvrımları oluşuyorya yani hiç bırakmaman gerek sanırım

elevit kan hapı magnezyum (3 kere) bunlar ilaçlarımız
ama asıl ondan sonra başlıyor annemin takviyeler
ballı süt muzlu süt sade süt :)) üçününde yeri ayrı annem için
pekmez,greyfurt,mandalina,portakal suyu
yemeklerdede ayran
karnım lıkır lıkır üstüne 3 lt de su içince
yeni gözdeside kuşburnu marmelatı yaptı onu açıp içirecekmiş c vitamini bol diye
buarada sen kan hapına başlamadınmı
kan değerin kaç çıkıyor benim 11 tam sınırdayım
kaç kilo aldın hiç demiyorsun :)))

hayır kan hapına başlamadım çünkü elevit içimem yeterli imiş....

ayrıca hay maşallah diyorummmm sana:)

kaç kilo mu aldım:))))))))))))))))))))))))))))))

hayır kan hapına başlamadım çünkü elevit içimem yeterli imiş....

ayrıca hay maşallah diyorummmm sana:)

kaç kilo mu aldım:))))))))))))))))))))))))))))))

bak bak demiyor kaç kilo aldını şimdi merak ettim işte aramızda kalacak söz :)))
canım peki hemogramın kaç çıkıyor ona bakıptamı elevit yeterli diyor dr un
çünkü genelde düşüyor bende elevit içiyorum zaten
ama kan hapı kullandığım halde sınırdayım yinede
ayrıca hay maşallah bana :))
içimdeki potansiyel orataya çıktı bugün itibariyle
aldığım kilo 8 den 10 a çıktı :)

bak bak demiyor kaç kilo aldını şimdi merak ettim işte aramızda kalacak söz :)))

cnm ya bu elevit vitamin mi ben hiç kullanmadım ben sadece gyno ferro sanol diye bi demir habı içiyorum günde 2 tane bende talasemi taşıyıcılığı oldu için hep kansızım, bi de omega 3 baskada bişey vermedi dr. valla bende 8 kilo ve karnım cok acıkıyoooo anlamadım yemekten kalkıyoum yemek düşünüyorummm:26:

cnm ya bu elevit vitamin mi ben hiç kullanmadım ben sadece gyno ferro sanol diye bi demir habı içiyorum günde 2 tane bende talasemi taşıyıcılığı oldu için hep kansızım, bi de omega 3 baskada bişey vermedi dr. valla bende 8 kilo ve karnım cok acıkıyoooo anlamadım yemekten kalkıyoum yemek düşünüyorummm:26:

evet canım vitamin elevit yada decavit ikisindede aynı vitamin ve minareller var
hemen hemen dr herkese veriyor istersen aile hekimliğine yazdıırp alabilirsin zaten içinde 60 tane oluyor 60 gün gidiyor
nadirde olsa bazı dr lar gerek duymuyor bu vitaminlere
kimi karşı kimi çarşı taraftarı işte :)
ama sonuçta vitaminden zarar gelmiyeceği kesin
bende herşeyden yemeye çalışıyorum her vitamini alıyım diye ama belki gözden kaçanlar varsa bu şekilde telafi edilmiş olur
bende gyno ferro kullanıyorum ve sürekli acıkıyorum
kendimi bildim bileli zayıftım hep kilo almaya çalışmıştım şimdi hoşuma gidiyor aslında şişkocuk halim

canım aynen kilo durumum sen gibi...çok yatmam gerekti daha geçen plasente aşağıya indi...bana yürüyüş bile yasak...çok sakinnn sakinnnn yürüyorum..
benim kan değerimde alt sınırın biraz üstündeydi doktor yeterli diyor ben de tamam dedim...
elevit ve kan hapının mg larına baktım çok bir fark yok diye kendimi teselli ettim ...

canım aynen kilo durumum sen gibi...çok yatmam gerekti daha geçen plasente aşağıya indi...bana yürüyüş bile yasak...çok sakinnn sakinnnn yürüyorum..
benim kan değerimde alt sınırın biraz üstündeydi doktor yeterli diyor ben de tamam dedim...
elevit ve kan hapının mg larına baktım çok bir fark yok diye kendimi teselli ettim ...

aman dikkat et kendine az kaldı canım Allahın izniyle az kaldı
bende yatmaya okdar alıştımki bak çalışamadım raporu patlattım :)
şaka bir tarafa cidden çalışmadım başıma hep bişeyler geldi
başında benimde kanamam olmuştu hep yatmıştım
seninde annen var değilmi benimde yanımda kalıyor memleketini bıraktı geldi kadın bu yaştan sonra
annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz değilmi
daha anne olmadık ama gördüm annemde anneliği şimdiye kadar anlamamışım sanki kıymetini
kan hapı içmemene rağmen çok iyi sınırın üstünde olman zaten gerekse dr un verirdi teselliye grek bile yok :)
bide sanki benim karnım aşağıda duruyor dr a sordum bebekte aşağıdamı diye yok öyle şey olurmu dedi
eşimle annemde karnın yukarıda diyor ama bana öyle gelmiyor
sanırım bu korkular hiç bitmeyecek bak annelerimizinki bittmiki bizimki bitsin
çok şükür Rabbime ona emanetler

Back
X