Hamilelikte Birden Fazla Marka Folik Asit Kullanmak

Nihan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
17
0
1
33
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 8. Haftasındayım. İmom kullanıyordum. Hem İmom hem de Oceanmommy ikisini birden kullanmak istiyorum. İkisini de kullanan oldu mu hiç? İçerikleri farklıymış. İmom da omega 3 yokmuş. Diğerinde de onun içeriği yok. Kullandıysanız yazar mısınız yan etkisi oluyor mu vs? Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.❤️

1 gün birini 1 gün birini kullanınca bi şey olmaz bence ama yine de doktoruna danışman en iyisi

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 8. Haftasındayım. İmom kullanıyordum. Hem İmom hem de Oceanmommy ikisini birden kullanmak istiyorum. İkisini de kullanan oldu mu hiç? İçerikleri farklıymış. İmom da omega 3 yokmuş. Diğerinde de onun içeriği yok. Kullandıysanız yazar mısınız yan etkisi oluyor mu vs? Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.❤️
Merhaba iMom da omega olmadığına emin misiniz? Kahverengi kutusunda var ben aylardır kullanıyorum. Hatta ismi direkt iMom omega 😅

imom bitmişti. Dün birtek kullanmadım ve aşırı halsizdim. Kaçıncı haftadasınız?

hep aynı marka ile devam etme zorunluğu yok, farklı zamanlarda kullanabilirsiniz. Günlük 400 mcg folik asit/folat öneriliyor özel bir durum yoksa.

8. Hafta ben. Kız mı erkek mi bekliyorsunuz? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Back
X