balık yağı kullanımı

nazlinil2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
4
0
36
Giresun
arkadaşlar aranızda balık yağı kullanan varmı.varsa kaçıncı ayda başladınız.bı konuda çeşitli söylentiler olduğu için kafam karıştıfisfisfis

sanirim baligin cigerinden yapilan omega 3 zararliymis..ama baligin vucudundan yapilan hamilelere uygun olanmis ama yinede doktora sormak lazim

bende hiç balık yiyemiyorum normaldede sevmezdim ondokuzunda rendevum var doktorum izin verirse balık yağıı içcem mecbur hem yararlı hem zararlı diye duydum benimde kafam karıştı

canım bende 14 haftalık hamileyim.hiç balık yiyemiyorum.dr söylediğimde bana marincap balık yağı kapsülünü verdi.1 haftadır kullanıyorum.zararından ziyade yararı olacağını düşünüyorum.öyle olsaydı dr vermezdi:)

merhaba
benim 2.hamileliğim ilk kızımda kullandım 10 haftada sonra hamileler için gnc nin balık yağını kullandım 18 aylık cimcimem :))
2.bebişimde geliyor şimdide kullanıyorum aynı markadan herhangibir sorun yaşamadım zaten dr.unuz size uygun olanını söyler
bildiğim şu a vitamini ve retinol bebeğe zararlıymış

gebeligin 13. haftasinda basladim bende omega 3 kapsülü doktor tavsiyesi oldugunda korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum :-)

Back
X