seven seas kırazlıyı drum onerdı carlson saglık bakanlıgı onayı olmasada ıyı bır marka onuda onermıstı ama cocuklar ıcın seven seas
Merhaba aranıza yeni katıldım ve yazınızı yeni okudum. Ben 1 yıldır Seven Seas kullanıyorum. Çokda faydasını gördüm. İştah attırdı ve gelişiminede çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Fakat yazın kullanmıyorum. kışın kullnıyorum. Yazın bir eksikliğinide görmedim. şimdi kızım 2 yaşında önerebilirim seven seas i
bence dr. unuza danışın..
ayrıca tahlil yapıldı mı bebğinize yani balık yağı kullanımını dr mu tavsiye etti..
cok araştırdım bu konuyu en sonunda gittim carlson balık aromalı balık yagı aldımm
içinde a ve d vitamini olmadıgından yazında kullanılabiliyor
tadıda cok güzelmiş
güvenilir bi marka.norvecte yaşayan büyük balıklardan üretiliyor
omega yag asitleri degerleride diger markalara göre yüksek
hmm bunu okumamıştım..
hadi hayırlı olsun:)
iştahta açıyor sanırım bu haplar..
benim oğlumda aşırı iştahsız ama korkuyorum kullanmaya.
kesinlikle carlson
bende oğluma kullanıyorum iştahı kapanınca, acayip açıyo iştahını
seven seans kullanmıştım ondan önce hiç memnun kalmadım zaten tadınıda sevmemişti oğlum
sagol cnm daha iyisi sizin olsun hehe:)
uzmanlar iştah acmadıgı sölüyor ama kulllananlar actıgı sölüyorr
maşallah bizde iştah sorunu yok.ben sadece fiziksel ve beyin gelişimi için kullanmak istiyorum
gec bile kaldıgımı düşünüyorum
doktor vermedi canım kendim araştırdım bu carlson açık denizdeki balıklardan üretiliyomuş civa yokmuş vs... diye araştırdım aynen dediğin gibi vitaminde verdiğimden ekstra a ve d içermemesi gerekiyodu
benimki büyük canım seninki ne kadar bilmiyorum benim oğlan 5,5 yaşında bazen çok az yemeyeğe başlıyor o zamanlar bi hafta falan her gün veriyorum iştahı açılıyor, öyle düzenli verdiğim yok yani
zaten dün belki izlemişsindir kanal d de doktorum da doktorda söyledi, hamilelikten başlayıp muhakkak 6 yaşına kadar hergün omega 3 verin diye, benim cahillime geldi herhalde hiç kullanmadım hamileyken, oğlum doğuncada kullanmadım, teee 3 yaşından sonra başladım yani
evet canım kasımda doğdu..
aynen benimkide çok hareketli kilo almıyo bu yüzden 10,5 kilo 81 cm idi en son şu an çok kesin bilmiyorum tam 18 ay olunca götürücem ama fazla fark etmemiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?