Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Royal hastanesinde hayal beyi Bandırma'da hemşirelik yapan bir arkadaşım önerdi 1150 TL detaylı ultrasonMerhaba bende bandirmadayim.detayli ultrason için sizin bildiğiniz doktor var mı acaba ? Perinatoloji uzmanı yapıyor detaylı ultrasonu değil mi ?
Tamamdir çok teşekkür ederimRoyal hastanesinde hayal beyi Bandırma'da hemşirelik yapan bir arkadaşım önerdi 1150 TL detaylı ultrason
Bir de Emre Merter Mart var onun da yorumları çok iyi onun da kliniği var 1000 TL ben hayal beyden randevu aldım ama araştırmalarim sonucu değişebilir
Amin hepimizeTamamdir çok teşekkür ederimAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Birkaç kişi hayal bey için kötü şeyler söyledi ben de araştırdım Emre Merter marta randevu aldım siz aldınız muTamamdir çok teşekkür ederimAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Ben gebeligimin başından beri Halil şen e gidiyorum.ama detaylı ultrasonu hiç sormadim.buyuk ihtimal yapıyordur.halil bey yapıyorsa ona giderim ,Birkaç kişi hayal bey için kötü şeyler söyledi ben de araştırdım Emre Merter marta randevu aldım siz aldınız mu
Halil sen de yapıyor internetten bakmıştım 19. HaftadayimBen gebeligimin başından beri Halil şen e gidiyorum.ama detaylı ultrasonu hiç sormadim.buyuk ihtimal yapıyordur.halil bey yapıyorsa ona giderim ,siz kaçıncı haftadasiniz.ben daha 16.haftamdayim.
Merhaba detaylı ultrason yaptırdınız mi acaba ? Merak ettimBirkaç kişi hayal bey için kötü şeyler söyledi ben de araştırdım Emre Merter marta randevu aldım siz aldınız mu
Merhaba Emre bey benim randevu günüme doğum ayarlamis başka günü de ben istemedimBen gebeligimin başından beri Halil şen e gidiyorum.ama detaylı ultrasonu hiç sormadim.buyuk ihtimal yapıyordur.halil bey yapıyorsa ona giderim ,siz kaçıncı haftadasiniz.ben daha 16.haftamdayim.
Mesajını yeni gördüm canım sen yaptırdin muMerhaba detaylı ultrason yaptırdınız mi acaba ? Merak ettim![]()
Yok daha var benimMesajını yeni gördüm canım sen yaptırdin mu
Halil beyden aldım ben de siz memnunsunuz değil miYok daha var benim![]()
Ben Halil beyden çok memnunum.cigdem hanim da 10 yaşındaki kızımın bebekliginden beri doktorudur.halil bey ile henüz detaylı ultrasinu konuşmadık.agustosta gideceğim.fiyat olarak ne kadarmis acaba detaylı ultrasonHalil beyden aldım ben de siz memnunsunuz değil mi![]()
Ben pazartesi gideceğim inşallah 1000 TL dediBen Halil beyden çok memnunum.cigdem hanim da 10 yaşındaki kızımın bebekliginden beri doktorudur.halil bey ile henüz detaylı ultrasinu konuşmadık.agustosta gideceğim.fiyat olarak ne kadarmis acaba detaylı ultrasonsiz ne zaman gideceksiniz detaylı ultrasona ?
Benim de yaşadığım yerde harika bir doktorum var. annmler yaz için Erdekteler bebeğim ilk torun annem çok istedi detaylı ultrasonda bizimle olmayı onun için detaylı ultrasonu buradan aldımBen Halil beyden çok memnunum.cigdem hanim da 10 yaşındaki kızımın bebekliginden beri doktorudur.halil bey ile henüz detaylı ultrasinu konuşmadık.agustosta gideceğim.fiyat olarak ne kadarmis acaba detaylı ultrasonsiz ne zaman gideceksiniz detaylı ultrasona ?
Çok iyi yapmişsinizBenim de yaşadığım yerde harika bir doktorum var. annmler yaz için Erdekteler bebeğim ilk torun annem çok istedi detaylı ultrasonda bizimle olmayı onun için detaylı ultrasonu buradan aldıminşallah yine iptal etmezler
![]()
Tabii kiÇok iyi yapmişsinizpazartesi günü bana da haber verir misiniz acaba ?
Merhaba merak ettimTabii ki![]()
Evet canım gittim ben de sana yazacaktım her seye detaylı baktı çok şükür sorun çıkmadı CD istedik cd yapıp verdi girer girmez detaylıca her şeyi anlattiMerhaba merak ettimgittiniz mi acaba ?