Perinatoloji bölümünden randevu nasıl alınır

birrmoka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
44
12
3
25
Kızlar perinatolojiden detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum fakat sadece riskli gebelere bakılmaktadır detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir yazıyor ne yapmam gerek

Devletse bakıyorlar, bende öyle yazarken aldım randevu, baktılar, sordum da muayenesi uzun sürdüğü için randevu acilmiyormus ama gidene bakiyorlarmis, yine de bı ara istersen bilgi al ya da gidince hastanede sor

Çam sakura şehir hastanesi
memnun kaldınız mı herşeye bakıyorlarmı detaylı olarak bende randevu alabilirsem orayı düşünüyorum. Birde öncesinde normal kadın doğum polikliniğine gitmek gerekiyor sanırım yoksa direk randevu vermiyor sistem.

Önce kadın doğuma güdeceksiniz size perinatolojiden randevu alabilmeniz için istek açacak sistemden.Sonra randevu alabiliyorsunuz

Ben bugün arastıema hastanesinds sordum. Direkt perinatolojiye açmıyoruz dedi önce radyolojiyr yönlendiriyorlarmış ama hastaneden hastaneye degişir. Benim gittiğim aşırı kalabalık bir hastaneydi 😒

memnun kaldınız mı herşeye bakıyorlarmı detaylı olarak bende randevu alabilirsem orayı düşünüyorum. Birde öncesinde normal kadın doğum polikliniğine gitmek gerekiyor sanırım yoksa direk randevu vermiyor sistem.
Evet evet ben iki doğumumu da orada yaptım, ikincisi 25gun önceydi, gayet güzel geçti, önce kadın doğuma gitmen gerek orası alan açacak sonra randevu alabilirsin, herşeye bakıyorlar 15dk falan sürüyor

Evet evet ben iki doğumumu da orada yaptım, ikincisi 25gun önceydi, gayet güzel geçti, önce kadın doğuma gitmen gerek orası alan açacak sonra randevu alabilirsin, herşeye bakıyorlar 15dk falan sürüyor
Teşekkür ederim özeller çok pahalı umarım bende yaptırabilirim orda.

Teşekkür ederim özeller çok pahalı umarım bende yaptırabilirim orda.
Önce muayeneye gitte, benim güzel geçti güzel ilgilendiler, seninde inşallah öyle geçer. Ayrıca denk gelirsen kadın doğumda Enes bey var çok iyi, muayeneyi uzun tutuyor ama detaycı ve çok ilgili, tatlı dilli istediğin kadar sor acikliyor anlatiyor. Sleva hanım da iyi, direkt kendileri bakıyorlar genelde, özellikle öğleden sonraya al randevularini, sabahtan doktorların kendisi olmayabiliyorlar

İlk gebelik muayenemde hemen bugün detaylı için perinatolojiden de randevu al bulmak zor olur sonra demişlerdi. Gidip sekreterinden almıştım randevuyu.

Önce muayeneye gitte, benim güzel geçti güzel ilgilendiler, seninde inşallah öyle geçer. Ayrıca denk gelirsen kadın doğumda Enes bey var çok iyi, muayeneyi uzun tutuyor ama detaycı ve çok ilgili, tatlı dilli istediğin kadar sor acikliyor anlatiyor. Sleva hanım da iyi, direkt kendileri bakıyorlar genelde, özellikle öğleden sonraya al randevularini, sabahtan doktorların kendisi olmayabiliyorlar
Çok teşekkür ederim bilgi için dediğiniz gibi yaparım.

Back
X