balıkesir edremit'te iyi bir kadın doğum uzamanı ??

morr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
58
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba, tatil için 2 aylığına edremit akçay'da olacağım, ama oradaki dr.lar hakkında hiç bilgim yok, internetten hastanelere bakıyorum ama o da çok faydalı olmuyor tabi ki :44: ,yardımcı olabilecek olan varsa çok ama çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden

Merhaba canım mesajını şimdi okudum.Edremit te Jülide Duran var çoooooooooooook iiii dr dur 10 yıl önce oğlumu o doğurtmuştu çok da tatlıdır bir o kadar da bilgili.Şubat tatilinde yine oradaydım hem de düşük tehtidim vardı önce Allah tabi sonra onun sayesinde tutundu bebişim.Ben çok memnunum ama Ankara da oturuyorum orada olsam ondan başkasına doğurtmazdım.

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) hangi hastanede çalışıyor dr. ? adını araştırırken görmüştüm ama hangi hastane bilmiyorum ? ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi orada bulunduğum zamana denk gelecek, o yüzden ayrıntılı araştırmaya girdim böyle, tekrar yardımcı olursan sevinirim :)

Hastanede çalışmıyor muayenehanesi var.Edremit in girişinde solda (Balıkesir tarafından girişte köprünün yanında)yüksek bir apartmanda.Gerçekten memnun kalacaksın.Şeker yüklemesini de bütçene göre hastane de de yaptırabilirsin ya da (zaten çok ucuz ben Ankara da 2 ay önce özel laboratuvarda 13 tl ye yaptırdım) çarşıda Check up diye bir lab. var orası da çok güzeldir.Aklına takılan başka bişey olursa sor Allah işini rast getirsin iiiiiiiii tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…