Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taşındınız mi burayaarkadaşlar annem balıkesire taşınmayı düşünüyor.benim bilgim yok hiç.Edremit nasıldır?balıkesirin hangi ilçe semtleri iyidir.camivasat mah.hakkında biligsi olanlar var mı
Ben Balıkesir ivrindi liyim her yarım saatte bir minibüs kalkıyor Balıkesir merkeze çok gelişmiş bir ilçe değil ama bim a101 şok bunlar var yanılmıyorsam 3 banka var eskiye göre daha iyi ama dediğim gibi çok gelişmiş bir ilçe değil sizin gibi çoğu memurlar çok yapıyor bunu gel git yaniBana bir el atarmısınız? Balıkesire tayinim çıktı hangi mahallede ev tutabilirim? 1 küçük çocuğum var ve de ivrindiye gel git yapmam gerek.
İvrindi de yaşayın hem yol ceknezsiniz ivrindi,edremit,havran,burhaniye,dursunbey güzel yerlerBana bir el atarmısınız? Balıkesire tayinim çıktı hangi mahallede ev tutabilirim? 1 küçük çocuğum var ve de ivrindiye gel git yapmam gerek.
Ben Balıkesir ivrindi liyim her yarım saatte bir minibüs kalkıyor Balıkesir merkeze çok gelişmiş bir ilçe değil ama bim a101 şok bunlar var yanılmıyorsam 3 banka var eskiye göre daha iyi ama dediğim gibi çok gelişmiş bir ilçe değil sizin gibi çoğu memurlar çok yapıyor bunu gel git yani
Normalde balıkesirliyim. Ama babamın işi nedeniyle hep balıkesir dışında yaşadım. Şu an ailem edremitte, ilçelere hakimim. Sadece merkezde hangi mahalle iyidir ve ev bulurum bilmiyorum açıkcası. Bugün birkaç mahalle gezdim ama maalesef ev yok. Bu noktada yardım istemiştim aslında. Merkezde oturacağım, ama nerede???İvrindi de yaşayın hem yol ceknezsiniz ivrindi,edremit,havran,burhaniye,dursunbey güzel yerler
İvrindi insanları da iyi tabiki bir il gibi değil
Edremit ise hareketli baya