Balıkesir merkez kadın doğum doktoru önerisi

Penolophe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
1.629
1.564
133
Balıkesir merkez d e, devlet veya özel de doktor önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, devlet hastanesin deki kadın doğum doktorları için ne diyorsunuz? Sizce hangi doktor daha iyidir? Balıkesir de yaşayan bayanlar yardımcı olursanız sevinirim..

cnm devlet hastanesinde Mehmet şirvancı Özcan Yılmaz Şahin Cılız kesinlikle bunlar iyi bayan doktorları sakın tercih etme hepsi birbirinden fena... özel olarakta Nurettin Serinkan ve Alaaddin kaçar bunlar iyi.

cnm devlet hastanesinde Mehmet şirvancı Özcan Yılmaz Şahin Cılız kesinlikle bunlar iyi bayan doktorları sakın tercih etme hepsi birbirinden fena... özel olarakta Nurettin Serinkan ve Alaaddin kaçar bunlar iyi.
çok çok teşekkür ederim.. bana da şule turhanı önermişlerdi. ona randevu aldım. beğenmezsem, diğerlerini denerim..

ya ciddi misiniz, yarın da randevum var. olmadı, başka doktor denerim artık.. saolun, yardımlarınız için.
evet cnm yani bir kez acilde denk geldi suratsız saçma bi kadının tekiydi haber verirmisn banada memnun kalcakmısın merak ettim :)

devlet hastanesinde ceyda sancaklı ustayı tavsiye ederim. beğeniyorum kendisini güzel ilgileniyo.
üniversite hastanesindede aşılama yaptırdım şuan beklemedeyim. ertan adalıya tavsiye üzerine gittim.ama sadece üniversite diye adı var devlet hastanesinden hiç bi farkı yok. saçma sapan bi sistemleri var, saatlerce bekliyosun ne zaman sıra sana gelcek belli değil. doktoru görmek mümkün değil hep ameliyatta asistanları muyene ediyo. baştan bilseydim hiç gitmezdim ama tedaviye başladım yarım bırakmiyim diye gittim. diğer bölümlerde böyle saatlerce bekletiyomu kadın doğummu böyle bilmiyorum. uzakta zaten devlete giderim daha iyi.

Arkadaşım, devlet hastanesinde görmediğim doktor kalmadı desem yeri ;) Akın usta vardı şuan üniversite hastanesine gitti doçent oldu onu tavsiye ederim oraya gideceksen çok ilgili konuşkan güler yüzlü bir doktor devlette de eşi var Ceyda sancaklı usta , çok kalabalık veya suratsız diyenlerde olmuş kesinlikle öyle değil ve devamlı gideceksen tedavi falan goreceksen kesinlikle onu tavsiye ederim bi seferle olmuyo bu işler , suleyi bende hiç tavsiye eden duymadım

Benda Ceyda hanimdan cok memnunum gebeligim suresince de ona gitmeyi düşünüyorum ama ozel bi doktor daha istiyorum var mi onerebileceginiz kimse

devlet hastanesinde ceyda sancaklı ustayı tavsiye ederim. beğeniyorum kendisini güzel ilgileniyo.
üniversite hastanesindede aşılama yaptırdım şuan beklemedeyim. ertan adalıya tavsiye üzerine gittim.ama sadece üniversite diye adı var devlet hastanesinden hiç bi farkı yok. saçma sapan bi sistemleri var, saatlerce bekliyosun ne zaman sıra sana gelcek belli değil. doktoru görmek mümkün değil hep ameliyatta asistanları muyene ediyo. baştan bilseydim hiç gitmezdim ama tedaviye başladım yarım bırakmiyim diye gittim. diğer bölümlerde böyle saatlerce bekletiyomu kadın doğummu böyle bilmiyorum. uzakta zaten devlete giderim daha iyi.
Merhaba uzun zaman olmus ama bisey sormak istiyorm üniversite hastanesinde asılama oldum yazmıssınız asılamayı doktor mu yapıyor yoksa asistanlarımı bende düşünüyorumda aşılama yaptırmayı

Merhaba uzun zaman olmus ama bisey sormak istiyorm üniversite hastanesinde asılama oldum yazmıssınız asılamayı doktor mu yapıyor yoksa asistanlarımı bende düşünüyorumda aşılama yaptırmayı
asistan yaptı aşılamayı, gerek yok oraya kadar gitmeye uğraşmaya

Şahin cılız a ilk defa bnde gttim normalde Nurettin beye gidiyorum ama bnm 5 sezeryan olacak onuda ben yaparım dedi Şahin cılız iyi degil derken neyden kasdettiniz

Back
X