• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir Şehir Hastanesi nasıl?

benhepkazanirim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
2
9
6
35
Arkadaşlar Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı, tavsiye eder misiniz? Doktorlar iyi mi ilgili mi, hasta hakları var mı, tecrübeleri nasıl, yeni açıldığı için gidip gitmemekte kararsızım.

Merhaba ben yeni başladım dr.um Mehmet keçecioğlu çok memnunum duruma göre asilama sonrası tüp bebek yapıyorlar. Sistemleri güzel ama biraz yoğun bir merkez.Birde Hilmi Mutlu var ama o biraz soğuk bi tip ama denenebilir.

Merhaba ben yeni başladım dr.um Mehmet keçecioğlu çok memnunum duruma göre asilama sonrası tüp bebek yapıyorlar. Sistemleri güzel ama biraz yoğun bir merkez.Birde Hilmi Mutlu var ama o biraz soğuk bi tip ama denenebilir.

Bende şehir hastanesinde hilmi mutlu ya gidiyorum

Kızlar hepinize merhaba, bizde 2 yıl önce korunmayı bıraktık ve Eylülden beri özel hastanede tedavi görüyordum ancak gebelik gerçekleşmedi.
Atatürk şehir hastanesindeki infertilite ve tüp bebek merkezinden yarın için Mine İslimye'den randevu aldım. Bana aşılama ve tüp bebek sürecinden biraz bahsedebilir misiniz, umarım şimdi gebesinizdir :)

Back
X