Arkadaşlar gebelik sürecini takip için özel hastanede doktor arayışındayım. Bandırma Royal Hastanesi'nde Aylin Akşan'a gittim geçen hafta ama bilemedim, bu doktor iyi midir? Ilgili güleryüzlü bildiğiniz başka doktor var mı?
Arkadaşlar gebelik sürecini takip için özel hastanede doktor arayışındayım. Bandırma Royal Hastanesi'nde Aylin Akşan'a gittim geçen hafta ama bilemedim, bu doktor iyi midir? Ilgili güleryüzlü bildiğiniz başka doktor var mı?
Gebeliğin hayırlı olsun canım benim kuzenim bandırmada o o doktoru tercih etti gebelik takibini cok guzel gerceklestırdı dıger doktorlar gıbı sordugu soruları tam cevaplamamazlık yapmıyordu kafasına ne takılırsa sordu memnundu yanı bence takip için düşünebilirsiniz
Gebeliğin hayırlı olsun canım benim kuzenim bandırmada o o doktoru tercih etti gebelik takibini cok guzel gerceklestırdı dıger doktorlar gıbı sordugu soruları tam cevaplamamazlık yapmıyordu kafasına ne takılırsa sordu memnundu yanı bence takip için düşünebilirsiniz
Teşekkür ederim. Daha önceki doktorum çok ilgiliydi hemen telefonunu vermisti olasi durumlari anlatmıştı bi de cok tatli ve ilgiliydi. Aylin hanım da asık suratlı değildi aslında ilgilendi baya ama ister istemez onceki doktorumla kiyasladigim için emin olamadım. Buraya yeni geldik çok tanımıyorum doktorlari büyük ihtimalle kendisi ile devam edeceğim gibi görünüyor.
Şöyle ki benım kuzenım saglık sorunu nedenıyle dırek sezeryan olacagı belliydi yanı bı tercıh soz konusu degıldı o yuzden yaklasımı nasıl olur bılmıyorum ama saglık acısından bı sakıncanız yoksa normal dogum yapabıleceksenız illaki sezeryan yapıcamda demez bence
Şöyle ki benım kuzenım saglık sorunu nedenıyle dırek sezeryan olacagı belliydi yanı bı tercıh soz konusu degıldı o yuzden yaklasımı nasıl olur bılmıyorum ama saglık acısından bı sakıncanız yoksa normal dogum yapabıleceksenız illaki sezeryan yapıcamda demez bence
İlk oğlumu 2017 de medikal park bursa özlem hanımda doğurdum ikincide bandirma Aylin akşan a gittim bi sure devam ettim ama tedirginliği net değildi evet guleryuzlu sorulara cevap veriyor ama bana güven vermedi ve tekrardan bandirmadan bursaya yolculuğumuz başladı ama hiç korkmadan gözüm arkada kalmadan özlem hanima gittim ve yine ilgisi ve kendine olan güveni ile rahat bir doğum yaptım evet ilki sağlık sorunu ile ilgili sezaryen di ikincide öyle oldu ama ne ağrım sızım oldu nede iyileşme sürecim sancılı geçti rahat ayaklandım çok şükür ozlem hanimi tanıdığım için şanslı hissediyorum kendimi