Merhaba arkadaşlar... Balıkesire yeni taşındım.. Hiç iyi kaş alan bir kuaföre denk gelemedim.. Kaşlarım maf oldu.... Balıkesir- Merkez de yaşayan arkadaşlarım hangi kuaförleri öneriyor sunuz???[/QUO
ben 4 yıldır balıkesirde yaşıyorum bende buraya taşınınca baya kuaför aradım bir çok kuaför değiştirdim insan alıştığı kişi gibi alsın istiyor ama bulmak zor ben bahçelievlerde oturuyorum kuaför sibel var istersen tavsiye edebilirim sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama kaşımı gören nerde aldırdın diyor ben memnunun hiç kırmıyor kırmadığından baya gidiyor
Cevabın ve önerin için çok teşekkür ediyorum.. Evet dediğin doğru ben de Balıkesir e taşınmadan önce sürekli aldırdığım bir kuaför vardı.. Çok da memnundum. Buraya geldim.. Gittiğim kuaförlerden memnun kalmadım.. kaşlarım bozuldu... birde üstüne kaslarımda küsdü sanırım çok dökülme olmuşdu.. 3 aydır aldırmıyorum kaşlarımı yeni yeni kendine geldi.. yağ filan kullandım.. bende paşaalanı mahallesinde oturuyorum... acaba söylediğin kuaför tam olarak nerede kalıyor.. bilgilendirirsen sevinirim.