Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.Bende eşimin işi gereği buradayım geleli 1 ay oldu yabancı olmak zor.Dediğin doktorları biraz araştıralım bakalım yardımcı olduğun için çok teşekkürler.
merhabalar,bende Balıkesirliyim ama Muğla'da yaşıyorum.Ancak doğumu orda yapmayı planladığım için ordada kontrole geliyordum ailemm orada çünkü.Tıp fakültesindeki Prof.Ümit İnceboz tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Gerçi kadın İzmirden gelip gidiyor ve hastanede normal doğum yok şimdilik sezeryana da yeni başladılar.Kontrol için en azından 1-2 kez ona git derim insan çok rahtlıyor kafanda hiçbir soru işareti kalmıyor.Ama doğum konusu hastanede sıkıntı dediğim gibi.1 kezde Sevgi hastanesinde Fatma Tombul'a gitmiştim o da iyi.Doğumevinde blunan Mehmet Şirvancı da iyiymiş ama ona gitmedim.Neyse bilgilerim böyle paylaşmk istedim.Benim plasente previa olduğu için urdaki doktor seyahat yasağı koydu naparım bilmem ama gönlüm Ümit hanımdan yana her zaman.
üniversitede kadın doğumda benim yakınım ameliyat oldu ama 20 gün sonra vefat etti. o yüzden benim çevremdeki hiç kimse o üniversiteye adımını atmaz. zaten lazım olunca hiçbirisi ortada olmuyormuş. allah düşürmesin.
hangi doktorlara gidiyorsunuz arkadaşlar ya ben yabancıyım buraya kimi önerirsiniz balıkesirde
ben hamileliğim boyunca Atatürk devlette nesrin kızılaslan a gittim. memnunda kaldım. arkadaşım bir ay önce doğum yaptı ve nesrin hanım nöbetteymiş çok memnun kaldığını söyledi.
canım bişey sorucaktım atatürk devlette kadın doğum yok ki sigortata var acaba yardım edermisin
Cevap veren olmamış ama muhtemelen doğumunu yaptın. Doktorun kimdi? Süreç nasıl geçti?Merhaba,
Bende hamile oldugumu ögrendim kan testi yoluyla ve balikesirde iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz? Uzun süre önce yazilmis bende tekrar sormak istedim. Simdiden herkese tskrler :)