Balıkesir'de iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum!

dc03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
55
0
36
İzmir
Merhabalar.Hamile olduğumu yeni öğrendim çok iyi bir doktora gitmek istiyorum.Balıkesir'e daha yabancıyım bana acil tavsiyelerinizi yazar mısınız? Aslında tercihim Tıp Fakültesinden yana oradaki doktorlar nasıl bilen varsa ve paylaşırsa çooook mutlu olucam.

canım ben balıkesirliyim ama eşimin işi gereği istanbuldayım ve balıkesirin en iyi doktorlarından biriside.ablalarım yiğenlerim kuzenlerim hepsi onun hastasıdır bende gittim balıkesire geldikçe ona işinin uzmanıdır yani.birde yaşar kansu var oda çok ii ve ilgileniyor oda çok ii bi doktordur ikisini tavsiye ederim ama özel muayenehanelerine gideceksin ikiside kadın doğumda çalışıo ama orada hiç ilgilenmezler özel muayenelerine git çok güzel bakarlar

Çok teşekkür ederim.Bende eşimin işi gereği buradayım geleli 1 ay oldu yabancı olmak zor.Dediğin doktorları biraz araştıralım bakalım yardımcı olduğun için çok teşekkürler.

Çok teşekkür ederim.Bende eşimin işi gereği buradayım geleli 1 ay oldu yabancı olmak zor.Dediğin doktorları biraz araştıralım bakalım yardımcı olduğun için çok teşekkürler.

rica ederim canım giden herkes çok memnun kalıyor inşallah sende kalırsın ama yinede bi araştır

merhabalar,bende Balıkesirliyim ama Muğla'da yaşıyorum.Ancak doğumu orda yapmayı planladığım için ordada kontrole geliyordum ailemm orada çünkü.Tıp fakültesindeki Prof.Ümit İnceboz tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Gerçi kadın İzmirden gelip gidiyor ve hastanede normal doğum yok şimdilik sezeryana da yeni başladılar.Kontrol için en azından 1-2 kez ona git derim insan çok rahtlıyor kafanda hiçbir soru işareti kalmıyor.Ama doğum konusu hastanede sıkıntı dediğim gibi.1 kezde Sevgi hastanesinde Fatma Tombul'a gitmiştim o da iyi.Doğumevinde blunan Mehmet Şirvancı da iyiymiş ama ona gitmedim.Neyse bilgilerim böyle paylaşmk istedim.Benim plasente previa olduğu için urdaki doktor seyahat yasağı koydu naparım bilmem ama gönlüm Ümit hanımdan yana her zaman.

Ben Balikesirliyim. Ilk dogumumu Balikesir'de yaptim. Doktorum, Mehmet Sirvanci'ydi. Tavsiye ederim; iyi bir doktordur.

Arkadaşlar bırakın sevgiyi falan ümit inceboz mükemmel bir doktor ben doğumumuda ona yaptırdım oynaya oynaya girdim amelyata çünkü güveniğyordum doktoruma hastalarına çok önem veriyor balıkesirin ihtiyacını karşıladı o kadar para verip de alattinde 2 saat sıra bekleyip benden sonrakilerin bile öne geçmesini göre göre iki dakikalık ultrason için o adamı çekemem ümit hanım hem rahatlatır hem sorularınızı cevaplar bir şeyi söylerken önce nedenini açıklar hastayı hayvan yerine koyup emirler vermez nedenini bildiğinde daha rahat olusun küçük bir operasyon yaparkan bile adım adım yaptıklarını anlatır hastaya bu bana ne yapıyo acaba acıyacakmı kesiyomu biçiyomu demezsin geçen hafta yere lam düşmüş kırılmış diye dikkat etmemi söyledi kan alınırken kolumdan kan aktı kurudu sonra fark edince hmşireye kolumu temizletti daha bürsürüşey ona minnettarımbenim gibi gıda zehirlenmesinde bile hastaneye gitmekten korkan biri için çok çok mükemmel bir doktor.

üniversitede kadın doğumda benim yakınım ameliyat oldu ama 20 gün sonra vefat etti. o yüzden benim çevremdeki hiç kimse o üniversiteye adımını atmaz. zaten lazım olunca hiçbirisi ortada olmuyormuş. allah düşürmesin.

başınız sağ olsun çok üzüldüm yeni üyeyim ben , ben de balıkesir üni de doğum yaptım sezaryen ile kim gerçekleştirmiş doğumu?

hangi doktorlara gidiyorsunuz arkadaşlar ya ben yabancıyım buraya kimi önerirsiniz balıkesirde

ben hamileliğim boyunca Atatürk devlette nesrin kızılaslan a gittim. memnunda kaldım. arkadaşım bir ay önce doğum yaptı ve nesrin hanım nöbetteymiş çok memnun kaldığını söyledi.

ben hamileliğim boyunca Atatürk devlette nesrin kızılaslan a gittim. memnunda kaldım. arkadaşım bir ay önce doğum yaptı ve nesrin hanım nöbetteymiş çok memnun kaldığını söyledi.

canım bişey sorucaktım atatürk devlette kadın doğum yok ki sigortata var acaba yardım edermisin

canım bişey sorucaktım atatürk devlette kadın doğum yok ki sigortata var acaba yardım edermisin

sigorta hastanesi artık devlet olmuş. bende yabancıyım buraya yeni geldik. yani eski halini bilmiyorum ama şu an Atatürk devlet diye geçiyor Kadın Hastalıkları ve Doğum - Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi. linki vermeye çalıştım. Balıkesir Atatürk devlet hast. diye girerseniz servisler bölümünden görebilirsiniz. birde mhrs den sıra alırsanız hiç beklemeden muayene olursunuz. :) umarım yardımcı olabilmişimdir.

Balıkesir dışındayım ama doğumumu Balıkesirde yapacağım. Hangi doktoru önerirsiniz?

Merhaba,
Bende hamile oldugumu ögrendim kan testi yoluyla ve balikesirde iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz? Uzun süre önce yazilmis bende tekrar sormak istedim. Simdiden herkese tskrler :)

Merhaba,
Bende hamile oldugumu ögrendim kan testi yoluyla ve balikesirde iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz? Uzun süre önce yazilmis bende tekrar sormak istedim. Simdiden herkese tskrler :)
Cevap veren olmamış ama muhtemelen doğumunu yaptın. Doktorun kimdi? Süreç nasıl geçti?

devlette bir muayene olmam lazım iyi bir doktor ismi gerekiyor.şehir hastanesinde.

Sevgi hastanesi Ali Ozler mukemmel bi doktor.Gereksiz yere insani telaslandrmiyr.Cok olumlu,guleryuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…