Merabalar Balıkesirde yaşayan biri olarak arkadaşların bahsettikleri doktorları biliyorum.kimi tavsiye edersin dersen hiçbirini derim ama mecburiyetten birnii hep seçmek zorundayız malesef çok artarnatif yok
yeni bir soluk lazım bu şehre iyi ihtisas yapmış araştırmacı falan ama öyle bir doktor hiç gelmedi bu şehre gelmezde sanırım basireti bağlı bu şehrin artı başarılı adamın bu şehirde ne işi var gibi bişeyde ortaya çıkıyo zaten üzülerek söylüyorum bu sözüde tabiki.
haklısın celebity,
aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum çoğu balıkesirli gibi.arkadaşlarımın çoğu gebelik ve doğum için bursa veya izmiri tercih erdiyorlar.gerçi benim bir ayağım da bursada fakat çalışan bir bayan olduğum için balıkesirde doğum yapmam ve gebeliğimi burada takip ettirmem gerekecek.
sanat,
söylemeyi unuttum.ben bir de balıkesir üniversite hastanesindeki bayan jinekologa da gittim.normal muayene dolu sürekli.ancak 2-3ay sonrasına randevu veriyorlar.ben de ücretli muayene olmuştum.120 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam aldılar.fakat bayan hemen hemen yarım saat-45 dk muayene etti beni,sürekli sorular sordu,notlar aldı.ondan da çok memnun kalmıştım.smear testi yaptı ve bir sonraki hafta beni şeker taramasından geçirdi.oradan da çok memnun kaldım ben.fakat takdir edersin ki muayene ücreti çok ve kafanın estiği gibi doktora görünme imkanın yok.randevular ücretli dahi olsa çok geçe veriliyor.yine de burayı da bir alternatif olarak değerlendirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?