Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef balıkesirde bu konuda sıkıntı var. Alaaddin kaçarı iyi diye duymuştum. Ama muayenesi çok kalabalık oluyormuş.
Mrb arkadaşlar balıkesirde oturuyorum. Polikistikoverliyim ve hangi doktora gideceğimi bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
ben alattin kaçara gidiyorum arkadaşım tavsiye etti..bir kere gittim ilerde nasıl bi doktor olcağını görücem..sen ne yaptın bulabildin mi kadın doğum doktoru..[/QUOTE
sevgi hastanesinde fatma tombula gidiyorum.Bayan diye tercih ettim ama bakalım.
mrb arkadaşlar, ben de 3 yıldır bebek özlemi çeken biri olarak söylüyorum. ben balıkesirde bi çok doktora gittim ve en çok da sevcan başaran dan memnum kaldım,alaattin kaçara da gittim ama hiç memnun kalmadım, çünkü herkese aynı tedaviyi uyguluyor ve hap tedavisi veriyor ve o da kiste sebep oalbiliyor, ayrıca muayehanesi çok kalabalık ve sıra bi türlü gelmek bitmiyor ve gerekli techizatı da yok ,gerekn işleri yaptırmak için devlet hastanesine gitmen gerekiyor ,artık karar senin, askeri hastanedeki doktorlar da iyi diyorlar,bi arkadaşım oraya gitti ve şuan hamile ki tabiki takdiri ilahi bu hayırlısı artık inş arkadaşım,rabbim isteyen herkese saliha bir evlat nasip etsin inş
Mrb pirinçtanesi sende de pko mi var. Şuan ne tedavisi uygulanıyor?
merhaba arkadaşlar, ben fatma tombul u da denemdim aman aman sakınnnn!onun yüzünden kistlerim oluştu verdiği ilaçlardan,6 ,7 ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım geçsin diye!
ben tavsiye etmiyorum onu, enson sevcan başaran a gittim doktorum o, ve çok memnunum biliyor bişeyleri ama daha iyisini bulursam ona da giderim,aşılamalarımı o yaptı, ama tutmadı kısmet değilmiş belki de!ben de pko falan yok ,her şey normal diyor doktor ama neden olmuyr bilmiyorum,yumurtlamam normal çatlaması normal,adetim düzenli,bu durumda hormonlarımda bi sorun olabilir mi acaba?ama eşim varikosel ameliyatı oldu, ama her şey normal deniyor onun için de,tüm değerleri bir çocuk sahibi olabilmemiz için normalmiş,anlamadım ben bu işi...şu an şehir dışındayım,15 tatilde balıkesire gelicem ve başka bi doktora gidicem,askeri hastanedeki doktorları denicem bir de bakalım,en azından bi tahlil oluruz yeniden eşimve ben :S hayırlısı artık,RABBİM neylerse güzel eyler inş!hayırlısıyla bizi de bebeğimize kavuşturur inş,inş hepimizi...
![]()
merhaba arkadaşlar bende balıkesirde oturuyorum 3 senedir...
öğretmenim görev nedeniyle buradayım...
benim genç kızlığımdan beri hep adetim geç gelirdi...
gittiğim drlar polikistik over sendromu dediler doğum kontrol hapı verdiler...
ben bi süre kullanıp bırakıyordum tekrar aynısı oluyordu...
biz hep sevgi hastanesine gideriz...
evlendikten sonra ilk muayenem için fatma tombula gittim...
bana polikistik over yok yumurta tembelliği var dedi...
9 ay duphaston verdi son 3 ay duphastonun yanında klomen verdi...
4 ay önce gittiğimde eşimin azosperm olduğunu ve tedavide olduğumuzu anlattım...
çıkış olursa dondurulup tüp bebeğe geçileceğini anlattım...
fatma hoca "sperm yoksa tedaviye devam etmenin anlamı yok...
nasıl olsa tüp bebek olacakmış ozaman bi sorun teşkil etmez yumurtaların" dedi ve tedaviyi bitirdi...
bende sinir oldum sonuçta ben ona adet düzensizliği nedeniyle gittim en başta bebek için değil ki...
benim sorunumu çözmesi gerekirken tedaviyi bıraktı...
şimdi sizin yazılarınızı okuyunca sevcan başarana gitmeye karar verdim...
ama özel bi hastanede mi çalışıyor yoksa muayenehanesi mi var bilmiyorum...
yardımcı olursanız çok sevinirim...
özel balıkesir de çalışıyor cnm. sanırım muayenehanesi de varmış.
Slm arkadaşlar bende 6 aydır deniyorum sonuç hüsran fatma hanıma gittim bana yumurtlama zayıflığı olduğunu söyledi ve klomen verdi bunun için biraz erken değilmi bide kist oluşma ihtimalide varmış ne yapsam başka bi doktoramı gitsem :18:
sevcan hanım hastaneden ayrılmış uzun zaman önce, sadece özel muayenehanesinde ilgileniyormuş, bilginiz olsun arkadaşlar...ben de adetimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için inş herşey yolundadır
sevcan hanım hastaneden ayrılmış uzun zaman önce, sadece özel muayenehanesinde ilgileniyormuş, bilginiz olsun arkadaşlar...ben de adetimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için inş herşey yolundadır