Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Kız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim
burayı pek anlamadım nereye acıcam konuyu eheheKız sen yine banlanacan yalnış yere actın konuyu :)) gecende de gözleme sormustun bu sefer balık :) buzluktan bugün cikardiysan bugün pisir.tekrar atma artık buzluga
Pardon yalnış okumusum bence yemeyin o balıkları .ben o sekilde yaptim gecen ay ama zehirlendim
Yemek tarifleri bölümüne acabilirsin mesela.bende emin degilim ama forumlara girdiğinde bakabilirisnburayı pek anlamadım nereye acıcam konuyu ehehe![]()
Yok bozulmamıstır buzluga koymadıysankızlar buzluktan dun cıkardım balıkları pısırdık ama bıraz kaldı bende dolabın altına koydum bugun pısırsem olurmu bozulmus mudur ?