Kızlar ellerinize sağlık ağzımın suyu aka aka baktım tüm tariflere balığı çok severim. Baklava yufkalı ıspanaklı tarif çok orijinal geldiği için oyumu ona verdim yapmayı da deneyeceğim inşallah. Keşke herkese oy verebilseydim hepsi çok güzeller.
Kızlar ellerinize sağlık ağzımın suyu aka aka baktım tüm tariflere balığı çok severim. Baklava yufkalı ıspanaklı tarif çok orijinal geldiği için oyumu ona verdim yapmayı da deneyeceğim inşallah. Keşke herkese oy verebilseydim hepsi çok güzeller.
Kopya çektim oy verenlerden
Kararsız kalmıştım ,şu an dolduruşa gelmiş çipuraya verdim ,direkten dönmüştün bu sefer geliyor madalya CocoChanelmademoiselle
inşallah
Kızımın seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Sebze sote yatağında soslu levrek
İçi dolmuş sazan
Hamsi kuşu
Oğlumun seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Fırında soslu levrek
Güllü hamsili pilav
Kopya çektim oy verenlerden
Kararsız kalmıştım ,şu an dolduruşa gelmiş çipuraya verdim ,direkten dönmüştün bu sefer geliyor madalya CocoChanelmademoiselle
inşallah
Kızımın seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Sebze sote yatağında soslu levrek
İçi dolmuş sazan
Hamsi kuşu
Oğlumun seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Fırında soslu levrek
Güllü hamsili pilav
Bayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki.
Ellerine sağlık. Senin somon tarifini de çok beğenmiştim. Bir daha ki yarışmalarda da seni görmek isterim kesinlikle.
Cok tesekkur ederim degerli oyun icin canim benim,begenmene cok sevindimmutlaka dene,hatta iç harcina soğan da koyarsan cok daha lezzetli olur.tadını begenecegine eminim