• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
California roll, Ebi Tempura roll ve Dragon roll yapmak istiyordum ama eşime kabul ettiremeyince ben de yapmadım... Zaten pek oy da gelmez dedim boşuna eşimle takışmayalım :-)

Hiç yemedim ama filetoyla da tempura çok güzel oluyordur eminim :KK36: yaparsan tarifinden biz de faydalanırız canım :KK73::KK73:

Çok lezzetli oluyor canım çıtır çıtır oluyor, inşallah yaparsam paylaşırım :KK60:

Anammmmm benim düşündüğüm tarifi yapmışsın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bizim kafa yine aynı tarife çalışmış :KK70::KK70::KK70:
Geçen gün facede şef, tava tava yapıyordu ,nasıl yapmış diye bayağı araştırmıştım :KK53:
Ben de bayağıdır görüyordum ama yapım aşamasından emin değildim geçen tam videosunu görünce yapayım dedim...Ama ben eklemeler yaptım...:KK45:

Bereketli kategori, marifetli hanımlar hünerlerini döktürmüş :kk77:
3 iddialı yarışmacıyı daha bekliyorum merakla (lisabella,deynepnaz,lezzetliçipetpet) :halay:
Canım ben katılamayacağım malesef bu sefer :bicak:
Suşi yapacaktım katılabilseydim ama eşim istemediği için kaldım bu ay, sadece oyalayacağım :halay:

Sen yerdin hatta beni çağırırdın beraber yerdik :KK70: :kk77:
Birkaç kere dedim ne olacak yapayım yarışma için filan diye ama ikna olmadı :-) aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girip ben de önümüzdeki ay yarışmaya katılırım dedim, zaten oy da gelmez pek :bicak:

Sen yap sana gelelim :kk77:

Birkaç kere dedim ne olacak yapayım yarışma için filan diye ama ikna olmadı :-) aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girip ben de önümüzdeki ay yarışmaya katılırım dedim, zaten oy da gelmez pek :bicak:

Sen yap sana gelelim :kk77:
Jüri koltuguna oturdum bu ay :KK53:

Back
X