Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyumu,"Sebze yatağında somon şiş"ten yana kullandım,ama bütün tariflerin birinci olmasından yana gönlüm
Tam bir balıkseverim ve bu tarifleri deneyeceğim,herkese başarılar dilerim
Nevrestem senin tarifî yapmak için işten çıkıp pazara attım kendimi geldim hamsilerin başına onlar bana baktı,ben onlara üşendim valla ayikla kilcigini çıkar aldım Bende palamut
Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler
Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler
Aynen yardım ettiler el birliği ile çoğunu bitirdik...Salonum kaldı onuda hafta sonu yapabilirim
Başka işlerimde var o yüzden hafta içi biraz zorYaparsın ya bir başlayınca gerisi geliyor
İçi Dolmuş Sazan Oyum sevgili Nego
in tarifine gitti ... Eline emeğine sağlık ...
İç pilavının oldukça lezzetli olduğunu düşündürdü bana ..sunumu da gayet hoş ....
Ayrıca balığımızın kafasını görmemekte :) memnuniyet verici ..
Katılan herkese keyifli yarışlar , bol başarılar dilerim