Balıklarımızı seviyorum

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
Arkadaşlar balık hafızası diye bi söz var biliyorsunuz belli sn içinde unutrlarmış ...ama benim balıklarım(sevgilimin hediyesi olan 2 adet şekerbalıklar) beni tanıyorlar fanusta bakıyoruz beni gördüklerinde ben ne tarafa gidersem o tarafa geliyorlar , ben oturuyorum sevgilime sen yap sana geliceklermi diyorum umursamıyorlar bile :1::1::1: çok şekerler balıkta olsalar biliyorlar bence bazı şeyleri

Arkadaşlar balık hafızası diye bi söz var biliyorsunuz belli sn içinde unutrlarmış ...ama benim balıklarım(sevgilimin hediyesi olan 2 adet şekerbalıklar) beni tanıyorlar fanusta bakıyoruz beni gördüklerinde ben ne tarafa gidersem o tarafa geliyorlar , ben oturuyorum sevgilime sen yap sana geliceklermi diyorum umursamıyorlar bile :1::1::1: çok şekerler balıkta olsalar biliyorlar bence bazı şeyleri

evet aynen zaten hayvanlarda ciddi bi 6. his durumu var.
anlamışlar sendeki sevgiyi ve erkeklerin ne kadar sevgi özürlü oldugunu :(

evet aynen zaten hayvanlarda ciddi bi 6. his durumu var.
anlamışlar sendeki sevgiyi ve erkeklerin ne kadar sevgi özürlü oldugunu :(

ay ben onlarla enerji doluyorum bilion mu ...ayağa kalktığımı gördüklerinde önümde 2side deligibi oluyolar görmeye değer:1::1::1:

bilirim...
ne kadar sıkıntın varsa alıyorlar degil mi
ben benim balıklarla oturup dertleşirdim bile
ve inan çok rahatlardım

aynen bide sevdiceğim aldığı için bana onları inanılmaz bi bağ var aramızda balıklarla =)) evimi süslüolar arada keyiflendiriolar enerji veriolar seviyorum sahiden hayvanları ya ve tabi balıklarımızıda

aynen bide sevdiceğim aldığı için bana onları inanılmaz bi bağ var aramızda balıklarla =)) evimi süslüolar arada keyiflendiriolar enerji veriolar seviyorum sahiden hayvanları ya ve tabi balıklarımızıda

ya bişey soracam radyo dinler misin alem fm falan?

ama yaklaşık 4-5 senedir dinleyemiyorum o bayadır orda çünkü

evet zaten artık baya bi sıkıcı olmaya başladı eski programları gibi tat vermiyor
artık o da sıkılmıştır o işten. nerdrn baksan 5-10 yıldır adam o işi yapıyor bi yerden sonra mikrofonun karşıdında saatlerce konuş konuş bi yere kadar sıkar insanı :)

evet zaten artık baya bi sıkıcı olmaya başladı eski programları gibi tat vermiyor
artık o da sıkılmıştır o işten. nerdrn baksan 5-10 yıldır adam o işi yapıyor bi yerden sonra mikrofonun karşıdında saatlerce konuş konuş bi yere kadar sıkar insanı :)

Balıklarımızı seviyorum :9:

yalnızlığıma ortak olan 2 minicik kalp..evde benden başka canlının olduğunu bilmek mutlu ediyor...özellikle sevdiğim adamın süpriz hediyesi olduklarındanda ayrı bi değerleri var...onlar beni dinlendiriyorlar..onları izlerken mutlu oluyorum...ben üşüdüğümde o suyun içinde üşümüomusunuz kıyamam ya diyerek üzülen, aslında üşümediklerini bilerek anaç duygularıma engel olamıyorum..balıklarımızı seviyorum

yok kız 1-2 saniye değil:16:
benimde 2 balığım var 2.5 senedir bendeler:nazar:
hiç unutmuyolar valla.çok seviyorum onları
(bu arada ben biber dolmasını çok severim seni her gördüğümde canım çekiyor):1:

yok kız 1-2 saniye değil:16:
benimde 2 balığım var 2.5 senedir bendeler:nazar:
hiç unutmuyolar valla.çok seviyorum onları
(bu arada ben biber dolmasını çok severim seni her gördüğümde canım çekiyor):1:

ne 1-2 saniyesi ayol :D öyle bişi demişmiydim ben....benide unutmuyorlar belkide ondan da bukadar mutlu ediyorlar beni...

ye anacım sende ye beni :D herles sevio yiyoo beni sende sev ye :27::27::27:

ne 1-2 saniyesi ayol :D öyle bişi demişmiydim ben....benide unutmuyorlar belkide ondan da bukadar mutlu ediyorlar beni...

ye anacım sende ye beni :D herles sevio yiyoo beni sende sev ye :27::27::27:

yok tatlım sen demedim genelde 1-2 sn diyorlar ya çok sinirleniyorum o duruma,oysa onlar hiç unutmazlar..:16:

Back
X