balıkyağı

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
280
127
648
İstanbul
arkadaşlar 4 aylık hamileyim doktor marincap verdi eczanede daha çok erken dedi 6.ayda başlanıyor dedi ve bu hamilelere hiç uygun değil dedi kafam çok karıştı doktorda ben istiyorum diye vermişti balık yiyemiyorum diye ,kimi doktorda önermiyormuş siz kullanıyormusunuz arkadaşlar

Bende 4. aydan beri marincap kullanıyorum hamilellere önerilmediğini ilk defa duyuyorum sonuçta balık yağı bu çok saçma sen doktorunu dinle canım.. Eczacın bence saçmalamış.. Bende balık yiyemiyorum balık yiyemeyen hamileler balık yağını kullanmak zorunda.. Eczacın başka bir ilaç tavsiyesinde falan buludu mu? Başka bir ürün satmak için yapmış olabilir..

ben de kullanıyorum ama 4.aydan beri değil..5.aydan beri...

ben ocean plus kullanıyorum...balık yiyemedim ben de hiç bu zamana kadar

bende 5. ayda başladım. hatta o zaman kontrole gittiğimde 4. ayın bitmesine 2 hafta vardı, bunlara 2 hafta sonra başlıcaksın unutma dedi. marincap kullanıyorum bende. benim eczacım çok iyidir, ilaçları çok iyi tanır, hem tanıdığımız. hamilelere uygun olmasa vermezdi bana. bencede o eczacı başka ürün satmak istemiştir.

sağolun arkadaşlar ama marincap normal yetişkinler için çok iyiyimiş zeka gelişmesi kilo almak için kullanıyorlarmış hamilelere uygun değilmiş içinde a ve p vitamini fazlaymış buda hamilelere zarar veriyormuş başka bi eczacı arkadaşını aradı oda hamileymiş oda telefonda duydum uygun değil dedi sadece hamilelerin kullandığı bir ilaç söyledi ithalmiş al diye ısrar etmedi ama marincapı kullanma dedi o ilacın ismide novaile başlıyordu ama unuttum uzun biisimdi internette her balık yağını hamileler kullanamaz yazıyor kafam karıştı ilk gebeliğimde kullanmadım bol bol semizotu ve ceviz ye demişti doktorum balık yerine çok ilaç taraftarı da değilim çevremde kullanmayanda çok fazla

sağolun arkadaşlar ama marincap normal yetişkinler için çok iyiyimiş zeka gelişmesi kilo almak için kullanıyorlarmış hamilelere uygun değilmiş içinde a ve p vitamini fazlaymış buda hamilelere zarar veriyormuş başka bi eczacı arkadaşını aradı oda hamileymiş oda telefonda duydum uygun değil dedi sadece hamilelerin kullandığı bir ilaç söyledi ithalmiş al diye ısrar etmedi ama marincapı kullanma dedi o ilacın ismide novaile başlıyordu ama unuttum uzun biisimdi internette her balık yağını hamileler kullanamaz yazıyor kafam karıştı ilk gebeliğimde kullanmadım bol bol semizotu ve ceviz ye demişti doktorum balık yerine çok ilaç taraftarı da değilim çevremde kullanmayanda çok fazla

Ben de kullanmadim. Gerek yok. Ceviz yedim ben

benim doktorum elevit bile vermedi şuan ilaç kullanmıyorum
güveniyorum doktoruma o yüzden sorgulamadım bile

balık yerine eşdeğer şeyler tüketmeye bak bence
ne kadar vitamin de olsa ilaç sonuçta :26:

yani çok şart gerekli bişey değil aslında ama balık hiç yemiyenlere veriliyor işte...gerçi günde 2-3 ceviz bile aynı işi görüyorumuş ama ben cevizin de çok meraklısı değilim her gün yemiyorum,unutuyrum vs...

dediğim gibi ben ocean plus kullanıyorum ama marincap'ı kullanan bir sürü hamile var...nasıl oluyor da uygun olmayan şeyi veriyorlar anlamıyorum? fazla a vitamini çok zararlı oluyor hamileler için evet...bu dr.ları anlamıyorum valla hepsi bir değişik...ben o yüzden her dr.un dediğine inanmam körü körüne,her dediklerini de yapmam ama çoğu insan "dr.dedi" mantığıyla her dediklerine inanıp uyguluyor malesef !

Back
X