Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.
KANDİL E-KARTLARI - Kandiliniz Mübarek Olsun

nasılsınız kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ve hepinizin kandilini kutluyorum bu mübarek gün ve günlerin hürmetine rabbim hepimizin ne dileği ne muradı varsa onu hayırlısıyla versin cümlemizede :Saruboceq:
bu gece hepinizede dua edecem canlarım inşallah kabul olur :Saruboceq:

amin inşş:Saruboceq:

♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! ♥

hepimiz için dua ettim dilerim rabbim bu gece açılan ellerin dualarını geri çevirmez :Saruboceq: canı gönülden hem kendime hem burda ki arkadaşlarıma bol bol dua ettim
rabbim hepimizinde gönlündeki muratları ve ne dileklerimiz varsa hayırlısıyla onu versin inaşallah :Saruboceq:
seninde kandilin mübarek olsun canım
ii akşamlar kandiliz mübrek olsn kızlar

teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun birlikte nice kandillere inşallah :Saruboceq:

herkese hahyırlı kandiller kızlarrrr rabbim bütün dualrımızı kabul eylesin inşallahhh

iyi haftalar bebegım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Selamm particilerr yoktum 2 gundurr şimdi geldimm evee nasılsınızz bakalımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…