Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oooo iyiymişşşşş canım ne güzel annenle hasret giderirsin iyi gelir abin içinde sevindim canım inşallah hakkında hayırlısı olur ve mutlu olurrr:lepi::asigim:

hayırlısı olur canım insallah verirler ya niye vermesinler mesleği ne

esmerim sen bozma canım diyetini boşver biz yeriz senin yerine:)
banane ya hazır gelmiş yemesem olmaz şimdi kaydirigubbakcemile3 hem göz hakkı var
göz hakkımı yiyeyecem sadece kaydirigubbakcemile3
seni seni canan sen varya sen esmer yemesin de ben yiyim diyosun yaniiii:jeyyar:

yiyecem ama hatta yedim bile cokacimcoook
pek güzelmiş canım ellerine sağlık :1hug:

amann ne pasta hastasıymısın canım :):) sen ye kalanını biz yerizopuyorumnanaktan

neyse kızlar kendinize çok iyi bakın eşin geliyor yoldaymış bana müsade yemek hazırlamaya kalkıyorum
kendinize çok iyi bakın sağlıcakla kalın
öpüldünüz hepinizde Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kib canım..sende öpüldün..opuyorumnanaktan

kızlarr ebn bi kalkıp kek yapıyım yaaa canım fena çekti okişşşş geliyorum birazdann bekleyin beni anacımmm

oooo iyiymişşşşş canım ne güzel annenle hasret giderirsin iyi gelir abin içinde sevindim canım inşallah hakkında hayırlısı olur ve mutlu olurrr:lepi::asigim:
aminnn aminnn aminnnn saol canım inşallah iki taraf içinde hayırlısı olur :Saruboceq:
hayırlısı olur canım insallah verirler ya niye vermesinler mesleği ne

teşekkürler canım
barajda çalışıyor elektrik teknikeri olarak
erkek tarafı olmak ne zormuş ya :bbo:
tek erkek kardeşimiz onun için bukadar heycanlıyız aslında tamam derlerse burda yazarım size işimiz oldu diye sositososito
dua edin kızlar iki taraf için hayırlısı olacaksa rabbim nasip etsin inşallah yok değilse bi yerden bozsun bu işi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…