Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim olum batu uyandı da meme emdı gerı uyudu :)

kk kart reklamını gördün mü

ana sayfadayken görmüştüm emme şincik yok

la hera bunlar topiği açıyorlar gelmiyorlar olum nasıl oluyo bu şimdi..balı ayagımın altına alacam görürsem..

balkafa papucu yarım çık dışarıya oynayalım
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
naniknanik
yarın benimde kuzenim gelcekk naniknanik
naniknanik
naniknanik

la hera bunlar topiği açıyorlar gelmiyorlar olum nasıl oluyo bu şimdi..balı ayagımın altına alacam görürsem..

al gönülcüm valla. bende gelemedım bak bı surelıgıne oğlan uyandı benı de alırsın sen sımdı elı zopalısın ne de olsa :kedi:

kızlar geldım ama yıne çıkıyorummm:sinifsinif:az önce karnukuu indirdi yegen :)karnuj ındı tülle beraberrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eşim köpürdükaydirigubbakcemile3

kızlar geldım ama yıne çıkıyorummm:sinifsinif:az önce karnukuu indirdi yegen :)karnuj ındı tülle beraberrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eşim köpürdükaydirigubbakcemile3

delikafadulden :roflol: canımsın naber :roflol::sm_cool:

bende çıkarım birazdan 1 hafta yokum kaynanamlara gidicez mafoldumben sengözlerimebaksanab

delikafadulden :roflol: canımsın naber :roflol::sm_cool:

:bbo:Eşim içeri gitti köpürecek çocuklar korktu:roflol:
iyiyimm kurnazım her an cıkabılırım :)eşimin sinirüne gelmeyimmm:1rolleyes:nasılsınnn adet ne zaman senınnnn?çalışmalarııı hızlandırıınnn kızlarrr bu mübarekkk aylardaaaaa çokkk duaa edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…