Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1closedeyes: nasılım kızlar yeni imajım sengözlerimebaksanab yıkıyom ortalığı yaww :roflol:

Yaww supersın canımya guzellıgınz sırlarını bızımle paylassana nolurrrrr

Ya ben Çok tembel oldumya canımhıÇbıŞey yapmk ıstemıyor ramazan gelıyro sÖle bı temızlıkyapem dıyorum sabh oluyor wazgecıyroum yaaa

Ayy mılletın evelrını gÖruyorum Şıkır Şıkır ımrenıyoırum eve gelıyroum wazgecıyorumamnn benım evmın nesı var sankı dıyorum

alo sesimi duayn yokmu yaaaaaa sositososito canım sıkıldı tek başıma gelseniz şöylede döktürsek fisfisfis

:sm_cool: buldum kendime bir kavalye kapıdan aldım içeri dans ediyom onla napalım kimsecikler yok senağlama

Kızlar akşam üzeri karnıma yastık koydum:roflol:Aynanın karşısına geçtim koptum gülmekten ama yaaa:roflol:ÇOk komiktikaydirigubbakcemile3Eşime dedim bak ikiz karnı bu kocamansırnaşık şeyoda güldüü

:Saruboceq: inşallah birgün gerçekten olur balum o gülmende sevinçten olur :Saruboceq:

evet ya nerde kızlar kimsecikler uğramadı bugün kaydirigubbakcemile5

Kurnazım heram hayırlı akşamlarrr opuyorumnanaktanheramm Tosbikk ne yapıyorrr :)öpüyorum bal yanaklarından maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…