Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2Cucummm canım yinee gell beklerizzzz hihoyyythihoyyytİyii akşamlarrr öpütümmŞeniz

müsait hera aslında biz pazartesi günü tüm kütahyalıları toparlayacaktık ben o gün döneceğim için ertelendi o yüzden müsait mafoldumben

canim benim hey gidi eski günler degilmi ne bebis iyi canim onuda uyuttum simdi

bizde bu sene almanyaliyiz zamanda gecmez artik bu elinn memleketinde mafoldumben
kisiri artik sonra alir dolaptan yerim ben kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
günaydın kızlar.............
kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah amiiiiiiiinnnnnnnnnn.........

Herkezin Regaip kandili mübarek olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:Bugun müzikk dinlemeyelimm partide :1rolleyes:İlahi açalım:Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olsun dualarınız kabul olsun inşallah

kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar bu gün dua eden herkesin duaları kabul olsun inşallah
zorda olanlara darda olanlar yüce rabbim yardım etsin bizlerede bebişler versin inşallah

kandilimiz mübarek olsun... nice kandillerler görmeniz dileğiyle.....

Selamün Aleyküm Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle.. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…