E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hepsi bu ayla bırlıkte cıksın içimizden bı sonrakı aya süper başlayalım canım benım ......
ayyy kednı kendıme iğne yaptıgımı hatırlıyomda şimdi olsa yapamam walla işe yarasaydı barı içim gam yemezdi :))))))) üztüne üstük bu kez birde bana 4 kg kakalayıpta gıttıler walla :)))))))
oyna oyna anca erıtcem walla :)))
:dance:Hoşgeldınnnnn canımmmm :)hadi bakalımm habibiiislm balsuratım yaa hayırlı olsun topik açtım müzğide ohh yandannnn habibiii lilliiiiiiiii hihoyyyt
haydeeeeeeee oturmak yokk
ahanda bende geldim partis baslamıs bile ohhhh ohhh benim yerimede oynayın yaaa
:teytey:valla benim de şaka maka bebek için 20 ayı geçmiş yaaa anamm daha ben ilaçlara devam ediyom allahım sen kurtar yarabbbiiiii liiilliiiiiiiii lüüüüüüüüüüü:teytey:
Hoşgeldinn canımm opuyorumnanaktanmerhaba parti varmış şöööle bir uğrayım dedim.
fazla kalmıycam balım.size iyi eğlenceler....zemuszemus :teytey: hihoyyyt
Hemşerimmm hadi kolbastııhihoyyythihoyyythihoyyytherkese iyi eğlenceler hihoyyythihoyyyt
bı kewgır olduk bırde tawuk :))))):lepi:İğneyii göbüşee sapladıkk elek oldukk aynııı :roflol:
Sana demek kilo yaptı beni aksinee erittiiii .Sen bana ver kilolarıııı :))benim iştahımı kapadı lanetler:dilcikar:
pÜFFFF edicemm sizi ilaçlarr defolun gidinn vücudumuzdan:roflol::roflol:
balım valla ben aşılamaya start verdim daha ilaç bitti igneler varrr canoooo kurtulucaz inşşşş inşşşş
kız delü ebroşum sendemi burdasın delümmmm
bı kewgır olduk bırde tawuk :))))):lepi:
ay ne guzek benıde erıtseler ya pis şeyler barı bıseye barı yaradı derdım ha :))))))
al tatlum sana benden 10 kg yetmezse werıyım daha bende stok cokkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
bende geldim kızlarrrrr:))
Ohh sen duşunu all sonra geldiğinde mis gibi kısır vereyimm sana:jeyyar:karadenizimin çayındandan:içelim:hihoyyytbalım benimde bu ikinci denemem ilki tutmadı yaa neyse hadi moral bozmayalım ben de kolbastı oynayım azcık hoptek hopppteeeekkkk oynayalım bi oyana bi buyana sallayalımmm ohhh kaydirigubbakcemile2
fıstık ben kaçıyorum piknükkten geldüükkde onun için duş alcam bide burada tirrledim haaa kaydirigubbakcemile3 onuun için gene gelir oynarım canım öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?