Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İğneyii göbüşee sapladıkk elek oldukk aynııı :roflol:

Sana demek kilo yaptı beni aksinee erittiiii .Sen bana ver kilolarıııı :))benim iştahımı kapadı lanetler:dilcikar:
pÜFFFF edicemm sizi ilaçlarr defolun gidinn vücudumuzdan:roflol::roflol:

slm balsuratım yaa hayırlı olsun topik açtım müzğide ohh yandannnn habibiii lilliiiiiiiii hihoyyyt

ahanda bende geldim partis baslamıs bile ohhhh ohhh benim yerimede oynayın yaaa

slm balsuratım yaa hayırlı olsun topik açtım müzğide ohh yandannnn habibiii lilliiiiiiiii hihoyyyt
:dance:Hoşgeldınnnnn canımmmm :)hadi bakalımm habibiii

haydeeeeeeee oturmak yokk

Şahbat şahabit lahbat lahabit misikilienvan vinisel ehabittt ohhhh yandannnnnn :dance::dance::dance::dance:dıt dıtttt dıdıdıttıkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

:teytey:valla benim de şaka maka bebek için 20 ayı geçmiş yaaa anamm daha ben ilaçlara devam ediyom allahım sen kurtar yarabbbiiiii liiilliiiiiiiii lüüüüüüüüüüü:teytey:

merhaba parti varmış şöööle bir uğrayım dedim.

fazla kalmıycam balım.size iyi eğlenceler....zemuszemus :teytey: hihoyyyt

:teytey:valla benim de şaka maka bebek için 20 ayı geçmiş yaaa anamm daha ben ilaçlara devam ediyom allahım sen kurtar yarabbbiiiii liiilliiiiiiiii lüüüüüüüüüüü:teytey:

Klomen her ay sepetliyorr benide:roflol:Ama yılmıcam iştee 6.aya girdim zehirlicekk uyuz beni hala işe yaramadı :roflol::teytey:
ozgull :)Bir günn çokk yakında biz sepetliycezz onlarııı:hooray:

balım valla ben aşılamaya start verdim daha ilaç bitti igneler varrr canoooo kurtulucaz inşşşş inşşşş
kız delü ebroşum sendemi burdasın delümmmm

bı kewgır olduk bırde tawuk :))))):lepi:
ay ne guzek benıde erıtseler ya pis şeyler barı bıseye barı yaradı derdım ha :))))))

al tatlum sana benden 10 kg yetmezse werıyım daha bende stok cokkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:

balım valla ben aşılamaya start verdim daha ilaç bitti igneler varrr canoooo kurtulucaz inşşşş inşşşş
kız delü ebroşum sendemi burdasın delümmmm

Hayırlıı ıolsunn canımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aşılama beniii vızzz diye geçtiii.Bişi tutmadı bende boşuna kısırdöngüyüm demiyorum:roflol:

Canım 4 kilo alayımm gerisini başka arkadaşa ver kaydirigubbakcemile3

balım benimde bu ikinci denemem ilki tutmadı yaa neyse hadi moral bozmayalım ben de kolbastı oynayım azcık hoptek hopppteeeekkkk oynayalım bi oyana bi buyana sallayalımmm ohhh kaydirigubbakcemile2
fıstık ben kaçıyorum piknükkten geldüükkde onun için duş alcam bide burada tirrledim haaa kaydirigubbakcemile3 onuun için gene gelir oynarım canım öptümmm

bende geldim kızlarrrrr:))

buyrunnnnnnnnnBuyurrr klomenn arkadaşımm :jeyyar:hoşgeldinnnnŞeniz
iyi eğlencelerr:dance:

Ohh sen duşunu all sonra geldiğinde mis gibi kısır vereyimm sana:jeyyar:karadenizimin çayındandan:içelim:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…