• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerde bu devlet nerde bu millet
yazik ya koskoca site terkedildi

balim kimseler kusura bakma canim sen gelsiye bende gelmem artikinnnnnn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CtNO-1xm-1.jpg

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

mafoldumben5 gündür annem ve abla aılemle beraberdım çok güzeldıı bugun ev sakın ıssız hayalett gibi :((çok yanlız hissettim kendimii :'(annem canım annem mafoldumbengercı 1 hafta daha burdalar ama suan bende degıller köydeler

Kızlar çok özledim siiziiii:kedi:

canim ne guzel ya buna sukur en azindan 10 gunde olsalar geldiler hic goremeynelerde var benim gibi

asim evet canım bunada şükür Allahıma şükürler olsunnn :))
sen nasılsın delüm

nee ed,yonuz delüülerrr kaydirigubbakcemile2
napıyonu bakim balum üzülme :teselli: yine gelirler allah sağlık versin :teselli:

Kurnazım canımm :)))partide buluşamazsakta msnde :)))yazışıyoruz

heee kız biz msn de de yazışıyoz :kedi: farketmiyor bizim için demiiiii kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

Kızlar bakın Dün köyde kuzenimle ne yaptık kedişeee sırnaşık şey annem herkez koptuk gülmekten sırnaşık şeykucağıma aldım onu

Eklentiler

• $SP_A1024.webp
    $SP_A1024.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bakın Dün köyde kuzenimle ne yaptık kedişeee sırnaşık şey annem herkez koptuk gülmekten sırnaşık şeykucağıma aldım onu

başını örtünce kırmızı başlıklı kız masalındaki kurda benzemiş:roflol:
ama bu çok küçük tabi....
maşallah ne kadar da uslukaydirigubbakcemile3

herkese selam kızlar...
hayırlı pazarlara.s.

Fadikomm o kedi küçükk değiilll 40 cm buyuk bır kedıı :roflol:

delü bal sıyırdın iyice heee bebek hasretinden mujukaaaaaaaaaaaa

delü bal sıyırdın iyice heee bebek hasretinden mujukaaaaaaaaaaaa

:mymeka:Ne alakası var kız bebe hasreti ilee.Çok üzgünüm çoook Biz komiklik olsun diye yaptık.O sırada küçük kuzenimin bebeğinin kundağı ortalıkta gexziyordu aldık yaptık.Kedide erkekti mavide kundak tam oldu :roflol:altıma yapıcaktım gülmekten görmeliydinizz

Back
X