Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben şimdi kaçayım biraz evi mok götürüyo toplim okişşşşş öptüm hepiciğinizi gelirim yine by

selam kızlar ben geldim
yoktum kaç gündür
çok üzgünüm eşim ağustosta askere gidiyor:gitme: moraller sıfır:gitme:

anammmmmmmmmm kurnazımmm allah sağlıcakla kavuşursun inşallah benim eşmde yapmadı daha çok zor aklıma geldikçe deli oluyorum

selam kızlar ben geldim
yoktum kaç gündür

:gitme:Canım kurnazımm allah kavuştursunnn çabucak gecsın ınsallh 6 ay :teselli:

çok şükür canım dün 31. ay kırmızı kartımı yedim bunada şükür adet olabiliyorum sonuçte dimikaydirigubbakcemile5
canım ya sağlık olsun bozma moralini inşallah yeri zamanı gelince rabbim bizim meleklerimizde gönderecek bizlere
benim yediğim kırmızı kartların sayısı belli değil arttık insan üzülüyor yıkılıyor ama ne yapabiliriz ki verecek olan ALLAH onun yanında boynumuz kıldan ince kalıyor
büyük bir sabırla ve bol duayla rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok
inşallah rabbim bugünlerin hürmetine hepimzinde gönlünde ki muratlarımızı tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:
sanada geçmiş olsun esmerim evet havalar bi tuhaf çok sıcak ama yağmurlu bizim burası duş al serin serin belki iyi gelir

teşekkürler canım evet ya havanın ne yağmurlu ne tozlu ne güneşli olduğu belli bizim burdada kafamçokkarıştı bulutlar kararmış ama yağmur yok havada sanki bulanık tozlu gibi belki bulutların karartısı yüzünden böyle halsiz duruyorum

selam kızlar ben geldim
yoktum kaç gündür

hoş geldin a.s.
canım benim eşin hayırlı gitsin hayırlı gelsin inşallah ALLAH'a emanet olsun .6 ay çabuk geçer canım ya askerliğin tamamını yapsaydı bak bu 6 ay sana teselli olsun çok üzülme emi
inşallah zaman su gibi akarda sizin için eşin askerliğini biran önce yapıp gelsin :Saruboceq:

anammmmmmmmmm kurnazımmm allah sağlıcakla kavuşursun inşallah benim eşmde yapmadı daha çok zor aklıma geldikçe deli oluyorum

:gitme:sorma canım yaa çok fenayım napcam bilmiyorum:Saruboceq: rabbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin herkezede benim kocişimede stres ten nefes darlığı çekiyorum artık offf offfffffffffff

:gitme:Canım kurnazımm allah kavuştursunnn çabucak gecsın ınsallh 6 ay :teselli:

inşallah baluum geçer çabucak ağustosun 12 sinde teslim olması lazım birliğine kısa dönem yapcak ama yinede zor allah yardım etsin kafam karma karışıkkafamçokkarıştı

:Saruboceq: amin canım inşallah sağ salim gider gelir :a015: kızım olsun askerliğini yapmayana vermiycem yasakkelime çok zor ya

KurNAnım 6 ay çabucak geçicekk bak görürsünn.Allhaım sabrını verir:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…