Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hade ben gidem işler beni bekler sen herkese ikram et balkafam gelirim gene baayyyykaydirigubbakcemile4

ben tatlı hiç sevmem :sinifsinif:
bağa kakaolu puding ver balsuratttttttttttttttt opuyorumnanaktan

pinkim süper görünüyor ellerine sağlık...
bulgurluyu bize mi ayırdın kız :roflol: :roflol:

o ne kızlar resmini koyunda görelim

pepecura.jpg

Pinkimmm ahanda sana karadenizimizin PEPEÇurası:roflol::roflol::roflol:

balım mrb canım azcık onnamayaaa geldümmm ama yoksun nese iki döktüremde gidem liiliiiii lüüüü kaydirigubbakcemile2
bide bu pepçura üzümden yapılıyomuş bizim burdada üzümden yapılır un felan az katıılır için bulamaç deriz ona acaba öle bişeymi?????
neyse hadi öptüm ve kaçtım

balım mrb canım azcık onnamayaaa geldümmm ama yoksun nese iki döktüremde gidem liiliiiii lüüüü kaydirigubbakcemile2
bide bu pepçura üzümden yapılıyomuş bizim burdada üzümden yapılır un felan az katıılır için bulamaç deriz ona acaba öle bişeymi?????

hoşgeldin canım gitmeden tatlı ikram edek sana pepeçura ikram edelim buyur yede git canıma.s.

içinde bulgur varmıki:roflol::roflol:
pİNKimm yokk bulgur yoktaa mısır unu var.Tadıı lezizzz bişiii...sırnaşık şeysırnaşık şey

ozgull canım gelll pepeçura ikram edeyim sana ellerimle yaptımm:jeyyar:evet siyahh üzüm den yapılıyor içine bildiğim kadarı ile mısır unu katılıyorrkaydirigubbakcemile3Gerçii ben yapmasını bilmiyom annemden gördüklerimkaydirigubbakcemile3
Gel beraberrrr hololop çevirelimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Back
X