Balkan Düğünü (Show TV)

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Son olarak “Gece Sesleri“ dizisinde rol alan Özgür Çevik, Saadet Işıl Aksoy ile sıcak bir komedi dizisinde başrol oynayacak. “Elveda Rumeli” dizisinin yapımcısı olan Adam Filmin çektiği dizinin tamamı yine Makedonya’da çekilecek . Dizinin adı ise “Balkan Düğünü”. Yetenekli ouyuncu Saadet Işıl Aksoy, “Kalpsiz Adam” tecrübesinden sonra şeytann bacağını bu sefer kırabilecek mi göreceğiz. Dizinin yönetmenliğini ise şu sıralar Erkan Petekkaya ve Beren Saat‘ın oynadığı “Gecenin Kanatları” filmin yönetmeni Serdar Akar yapacak.

Ben bu akşam biraz izledim.Çoğu oyuncular elvada rumeliden tanıdık.Ispanak Namık ın annesi,baytar efendi,dimitri,zarife burda oynuyor tanıyamadığım belki birkaç oyuncu daha vardır belki elveda rumeliden.Fena bir dizi değil eğlenceli gibi,ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

eğlenceli bir dizi beğendimyerimseniben

bittim ben bu diziye ya koptum gülmekten
kimler yokki dimitri,nikola,alex'in dedesi,zarife oooooooooo dimitrinin bir kaç kötü adamı
süper bir yapıt olmuş vallah

bir bakıma öyledir canım adanalıyla aynı saatte
ama tekrarını yakalarsan seyredersin

adanalıyı izlemedim de bizim dizeleri takip etmek zor değildir ama balkan düğününde bir baktım ömer kaçıyor bir kızla evleniyor sonra başka kız nikahı baslıyor ömer yine kaçıyor herkes arabada gidiyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

adanalıyı izlemedim de bizim dizeleri takip etmek zor değildir ama balkan düğününde bir baktım ömer kaçıyor bir kızla evleniyor sonra başka kız nikahı baslıyor ömer yine kaçıyor herkes arabada gidiyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ömer borçundan dolayı dimitriden kaçıyor canım
onun için başına gelmeyan kalmıyor zarife de çıktığı kişi o da peşinde

ben çok güldüm izlerken!
şiveyi de çok güzel yapmışlar!
özgür çevik giderek ilerliyor oyunculukta bence!!!:lepi:

Back
X