C cayli Guru Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 43 7 286 30 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cayli #1 kızlar fıransız camıma asmalı saksılardan aldım ve çiçek dıkıcem ama balkon çiçekleri hakkında bılgım yok hangı cıcekler olur bıde bızızm buralar cok ruzgazrlı. boyle dayanaıklı bıldıgınız cıcek varmı..?
kızlar fıransız camıma asmalı saksılardan aldım ve çiçek dıkıcem ama balkon çiçekleri hakkında bılgım yok hangı cıcekler olur bıde bızızm buralar cok ruzgazrlı. boyle dayanaıklı bıldıgınız cıcek varmı..?
eLam1907 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 3 0 36 Bursa 30 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cayli #2 ben en çok menekşe severim:) çok rüzgarlı değilse güzel duruyolar
C cayli Guru Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 43 7 286 1 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cayli #3 bende menekşe düşünmüştüm ama camım aksama kadar guneşli ve genellikle burası ruzgarlı tutmaz dedıler ama tutarmıki...
bende menekşe düşünmüştüm ama camım aksama kadar guneşli ve genellikle burası ruzgarlı tutmaz dedıler ama tutarmıki...