berrenisan Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2010 Mesajlar 201 Emoji Skoru 6 Puanlar 118 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi berrenisan #1 oturma odamda balkon kapısı var.evimin önü açık perdeyle kapatmak istemiyorum,yarım perde istiyorum kruvaze perde yapsam kapı açıp kapamak çok zor,kapı eve doğru açılıyor duvar dibinde. bana yardımcı olurmusunuz nasıl perde yaptırıyım bilemiyorum.
oturma odamda balkon kapısı var.evimin önü açık perdeyle kapatmak istemiyorum,yarım perde istiyorum kruvaze perde yapsam kapı açıp kapamak çok zor,kapı eve doğru açılıyor duvar dibinde. bana yardımcı olurmusunuz nasıl perde yaptırıyım bilemiyorum.
ayzeze Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2012 Mesajlar 1.252 Emoji Skoru 343 Puanlar 123 22 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi berrenisan #2 cnm şimdilerede kruvaze perdelrin yarımı yapıyorlar ve çok şık duruyor. Nasıl desem yarım gibi kalıyor sanki. Onu bir sor istersen perdecilere...
cnm şimdilerede kruvaze perdelrin yarımı yapıyorlar ve çok şık duruyor. Nasıl desem yarım gibi kalıyor sanki. Onu bir sor istersen perdecilere...