balkona bornozlu çıkan komşu

Bornozdan ne görünebilir çok merak ettim. Kol dahi gözükmüyor.

Şu konuyu tartışmak için insanların burada vakit harcadığına inanamıyorum gerçekten...

Benimde basımda böyle bir bela var ama benimki evli kadın normalde kapalı ama evde sudyenle dolasiyor ve inanın yatak odasının kalın perdesini hicc çekmez yeni anlicaniz kendim utanıyorum artık onların bu pisliklerinden ( komşular Suriyeli bi an önce gitselerde kurtulsak sunlardan ) balkona çamaşır aşmaya cekiniyoum artık valla

Şu konuyu tartışmak için insanların burada vakit harcadığına inanamıyorum gerçekten...
Size göre balkona bornozla çıkılması ve inşaat işçileri tarafından seyredilmek sorun değilse yorum yapıp vakit harcamazsınız ama kimin nerede vakit geçireceğine de siz karar vermiyorsunuz sanırım.

Size göre balkona bornozla çıkılması ve inşaat işçileri tarafından seyredilmek sorun değilse yorum yapıp vakit harcamazsınız ama kimin nerede vakit geçireceğine de siz karar vermiyorsunuz sanırım.

Kadini dusunuyorsaniz haklisiniz ama o bu iscilerin farkinda mi, farkinda degil mi ona yorum yapamiyorum. O yuzden gidin ve uygun bir dille konusun derim.

Konu sahibinin üstüne gereksiz yuklenilmiş burda neler neler okuyoruz rahatsız olduğu bıseyı anlatmış biZim özgürlükçü bayanlar yüklenmişte yuklenmiş çok haklısınız bende olsam balkona çıktığımda yasını basını almış kadınının teshırcılık yapmasını hoş karşılamam..diğer komsularınızın da rahatsızlığı var mı bu görüntüden

Bu duruma illa edep diye de bakilmasin, illa ozgurluk diye de bakilmasin.
Ben buna her seyin yerli yerince olmasi gozuyle bakiyorum.
Ornegin sahilde bikinili de olabilirsiniz, ciplak da olabilirsiniz, uygundur.
Ama evde bile olsan aile icinde ya da kokteyl salonunda ya da sokakta bikiniyle dolasmazsin.
Cunku uygun dusmez, yeri degildir.
Sinirsizligin bile bir siniri vardir.

Eger siz o hanim icin balkona her ciktiginda abiyeyle geziyor, deseydiniz konu sahibi, istisnasiz "neden" diye sorgulanirdi uyelerce.
Ilginctir, ciplakliga, teshire, uygunsuzluga karsi cikmak her nedense antimodern yaftasina sebep oluyor.
Oysa soylenen sey cok basit.
"Uygun degil"

Neysecigime, umarim sorununuz cozulur.

Madem bu kadar rahatsızsınız o zaman gidin ve kadınla konuşun, ne diyelim ki burada daha başka? Benim için sorun olmaz neticede kaç yaşında kadın, ne yapıp ne yapmaması gerektiğini biliyor olması lazım, bence dikkat çektiğinin bilincindedir gibime geliyor. Onun için sorun değilse benim için de sorun olmazdı, kadın neyin ne olduğunun farkında muhtemelen. Dediğim gibi burada sayfalarca yazılmış, bana hâlâ saçma geliyor bunu tartışmak ama madem size bu kadar dert oldu, gidin konuşun ve sonucu buraya yazın, ne cevap alacaksınız merak ediyorum.

Kadini dusunuyorsaniz haklisiniz ama o bu iscilerin farkinda mi, farkinda degil mi ona yorum yapamiyorum. O yuzden gidin ve uygun bir dille konusun derim.
12 sayfada balkon resmi koymuştum o resimde görülüyor zaten tam karşısında inşaat 2 adım diyebileceğim mesafe. Yani ben karşımda inşaat olmasa da çıkmam bana ters ve bayan önceden de çıkıyordu gördüğümde içeri giriyordum kafa yormuyordum. Yalnızca dün seyredildiğini farkettim

Bakılmak beğenilmek hoşuna gidiyor demek ki.
Benim anlamadığım bu kadının oğlu nasıl müsaade ediyor bu duruma?

Madem bu kadar rahatsızsınız o zaman gidin ve kadınla konuşun, ne diyelim ki burada daha başka? Benim için sorun olmaz neticede kaç yaşında kadın, ne yapıp ne yapmaması gerektiğini biliyor olması lazım, bence dikkat çektiğinin bilincindedir gibime geliyor. Onun için sorun değilse benim için de sorun olmazdı, kadın neyin ne olduğunun farkında muhtemelen. Dediğim gibi burada sayfalarca yazılmış, bana hâlâ saçma geliyor bunu tartışmak ama madem size bu kadar dert oldu, gidin konuşun ve sonucu buraya yazın, ne cevap alacaksınız merak ediyorum.
sayfalarca tartışılma nedeni herkesin özgür moda girip ama bakın bayanların maalesef taciz edildiği bir ortamda en azından bornoz konusunda dikkat etmek gerekmez mi dediğimde sen karışamazsın isteyen istediğini giyer deyip ithamlarda bulunmasıydı. Ben gidip o bayana zaten bir şey demem ben o bayanı çoğu zaman bu şekilde denk gelsemde içeri girip o gidince işimi halletmeye çıkıyorum. Ama dun seyredildiğini gördüm ve durumdan rahatsız oldum

12 sayfada balkon resmi koymuştum o resimde görülüyor zaten tam karşısında inşaat 2 adım diyebileceğim mesafe. Yani ben karşımda inşaat olmasa da çıkmam bana ters ve bayan önceden de çıkıyordu gördüğümde içeri giriyordum kafa yormuyordum. Yalnızca dün seyredildiğini farkettim

Onlar bir kadini seyredecekse bornozlu cikmadan da seyreder. Ustelik dekolte verdigini de ekliyorsun. Bende diyorum ki kadini uyarabilirsin ama kendin rahatsiz oluyorsun diye degil, seyredildigini dusundugun icin.

Son düzenleme:
çıplak çıkana kadar sizi ilgilendiren bi durum yok. O noktada da çocuklarım görmesin diye endişe ederm.

Misafirlerimin yanına bornozla nasıl çıkamıyorsam bornozlada balkona çıkamam bu kadar basit bana göre
Bunun özgürlükle falan bir ilgisi yok daha çok adap meselesi
Kim nasıl istiyorsa öyle gezsin , siz ilgikenmeyin ve umursamayın
Eminim herşeyin farkındadır zaten

sayfalarca tartışılma nedeni herkesin özgür moda girip ama bakın bayanların maalesef taciz edildiği bir ortamda en azından bornoz konusunda dikkat etmek gerekmez mi dediğimde sen karışamazsın isteyen istediğini giyer deyip ithamlarda bulunmasıydı. Ben gidip o bayana zaten bir şey demem ben o bayanı çoğu zaman bu şekilde denk gelsemde içeri girip o gidince işimi halletmeye çıkıyorum. Ama dun seyredildiğini gördüm ve durumdan rahatsız oldum

Sen gördüysen kadın senden önce görmüştür seyredildiğini. Ne yapmak istiyosun sonuç olarak amacın ne? Dua et evlensin gitsin başka hiçbir şey yapamazsın.

Sen gördüysen kadın senden önce görmüştür seyredildiğini. Ne yapmak istiyosun sonuç olarak amacın ne? Dua et evlensin gitsin başka hiçbir şey yapamazsın.
Mesele benim aile hayatımı tehlike oluşturması değil o söz konusu değil zaten. Ben bornoz normal midir siz ne düşünüyorsunuz dedim buradaki fikirleri merak ettim. Olabilir diyen de oldu olmaz diyende. Ama saçma ithamlarda bulunanlar da oldu ki onlara saygı gösteremeyeceğim buyrun çıkın seyredilin ozaman bana bakıyorlar bornozumla demeyin dedim. Bunun dışında bunu doğal karşılayanla hiçbir sorunum yok.

Tartışılmış ama içi boş yani, tartışmaların hiçbiri durumu değiştirmiyor. Madem durumdan rahatsız oldunuz, neden kadını uyarmak istemiyorsunuz? Gidin ve söyleyin, cevap ne olursa olsun. Mesele sizin rahatsızlığınız değil de işçilerin onu izlemesi ve kadının teşhir olmasıysa gidin ve uyarın kadını.

Tartışılmış ama içi boş yani, tartışmaların hiçbiri durumu değiştirmiyor. Madem durumdan rahatsız oldunuz, neden kadını uyarmak istemiyorsunuz? Gidin ve söyleyin, cevap ne olursa olsun. Mesele sizin rahatsızlığınız değil de işçilerin onu izlemesi ve kadının teşhir olmasıysa gidin ve uyarın kadını.
5.5 senedir aynı binadayız ve ikimizde ev sahibiyiz açıkçası ters bir şey duyarsam apartmanda sorun çıksın istemem. Neticede insan haklı yada haksız da olsa bu tarz bir eleştiriye sakin kalmayadabilir.

Kadın bundan haz alıyor olabilir psikolojik rahatsızlığı yok ise

Taşınma sebebi bence. Kadin olduğu için demiyorum atletle çıkan bi erkek de olsa sonuçta görüntü kirliliği. Ev alırken manzara önemli sonuçta. Birşey diyemezsiniz ama evden ayrilabilirsiniz.

Back
X