- 1 Şubat 2015
- 3.661
- 9.495
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Doğru diyorsunuz. Biz insanlar barbarız. Hayvanlara ortam sağlamıyoruz ama inanın çok zorlanıyorum. 1 yıldır hep bizimleler :/Benim evime yuva yapsalar mutluluktan delilirirdim heralde. Çok şanslısınnız bence ..
Eşimin tüye alerjisi var evimizde 2 tane kedı var . Gerekli aşılaırnı oluyor ve birşeyciği kalmıyor .
Lütfen yuvalarını bozmayın . Gittiklerinde de bir daha gelmesinler diye cd falan asabılırsınız ama şuan yapmayın . Yavrunun yanına gelmezler..
Yuvayı bozmaya da kıyamadım hiçcd bu saatten sonra ise yaramaz. anca yemek aramaya ciktiklarinda yuvayi bozmak gerekir geri gelince yuvayi bulamazlarsa giderler. ama tercih etmezdim ben olsam.. anneminde balkonu oyle usanmadan her gun temizler kiyamadik hicbir zaman. balkonda otururken beraber oturuyoruz .
ne emekle kuruyorlar bozmayin bencedeYuvayı bozmaya da kıyamadım hiç
Bizimkiler her baharda yuvayı sıfırdan yapıyorlar. Hem de 1 günde. Şu canlılar dünyasında en zor yuva kuran biz insanlarızbir süre sonra gidiyorlar ama o süre 2 senede olabilir 5 senede.. yuva deforme olunca onlar da gidiyor.. ilk yapılırken farketseydin daha kolaydı, o çöpü getiriyor sen alıyorsungiderler de ne zaman..
Bizimkiler her baharda yuvayı sıfırdan yapıyorlar. Hem de 1 günde. Şu canlı dünyasında en zor yuva kuran biz insanlarız
hahahha aynen öyle :)yavruları da doğar doğmaz yürüyor, en yavaş büyüyeni 3 ayda uçuyor biz 40 yaşında hırka veriyoruz omuzlarına
Doğru diyorsunuz. Biz insanlar barbarız. Hayvanlara ortam sağlamıyoruz ama inanın çok zorlanıyorum. 1 yıldır hep bizimleler :/
2 yil önceki konu buBalkona yuva yapan kuşlaradamı kıl oldun çen
Evet olabilir 2 yıl önceki konu diye yorum yapamazmıyım birde bırakında konu sahibi cvp versin ben bugünki konusuna istinaden yazdım2 yil önceki konu bu
Kazen Bey alttan benzer konulari kaldirir misiniz surekli konular hortluyor.
Bu konuda hortlamis.
2 yıl onceki konu ve uzerine tartisilcak bir seyde yok. Hani uzun soluklu bir konu da degil.
Daha once benzer konulari aktif yaptığınızda da aynısı olmuştu.
Verimli olmuyor.
Surekli anasayfaya eski konular düşüyor.
Birde her yorumun yaninda konu sahibi adi yazardi ona göre konu sahibi mi cevap verir bilirdik. O isim yeride kalkmis. Bas sayfaya gitmek gerekiyor tekrardan.
Dikkate alirsaniz sevinirim.
aynisini su mesajimda yazdim Sadekahvecim.. bir de mesela cevap yazarken konu sahibinin isminin ustune tiklayip o an sitede mi gorurdum ona gore cevap yazardim. emojiler de gitmis gibi..arkadaslar aktif olarak burada konusuyorum diye size sormak istedim. site gecen aksam bakima alinmisti. ben simdi yeni bir versiyon goruyorum. mesajlarin ust sag kisminda konu sahibinin adi yazardi. simdi yazmiyor. bir de cook eskilerde oldugu gibi sayfa sonunda benzer konu basliklari öneriyor bana.. bu iyi olmus. simdilik kesfettigim farkliliklar bunlar. sizde de oyle mi? @MuneKazen konuyu dagitmak istemem ama su sebeple soruyorum; birinin cevabini okurken bu konu sahibi miydi, ucuncu bir kisi mi cevap verdi anlayamiyorum. sordugum noktaya konusu sahibi mi cevap vermis, farkli bir insanin fikri mi anlasilmiyor. ilk sayfaya donup konu sahibi kimdi diye bakmam gerekiyor. akici olmuyor muhabbet. yorucu oluyor konuyu kimin actigini gorememek. cunku bazen bir kac sayfa acik oluyor farkli konu veya ozel mesajlasma takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?