Balkonda bıçak

Seni korkutmak istemem ama bir arkadaşımın basına benzer bir olay gelmişti. Kadın evli ve bir çocuğu olduğu halde balkonuna sürekli aşk notları atılıyordu sonra bu Notlar yerine tehditle bıraktı en son bıçak attılınca olayı polise taşıdılar ve yakalandı karşı apartmanda bir adam kadını gözüne kestirmiş huzursuz ediyordu. Sonra ordan taşındılar ama dava sonucu ne oldu bilmiyorum

Seni korkutmak istemem ama bir arkadaşımın basına benzer bir olay gelmişti. Kadın evli ve bir çocuğu olduğu halde balkonuna sürekli aşk notları atılıyordu sonra bu Notlar yerine tehditle bıraktı en son bıçak attılınca olayı polise taşıdılar ve yakalandı karşı apartmanda bir adam kadını gözüne kestirmiş huzursuz ediyordu. Sonra ordan taşındılar ama dava sonucu ne oldu bilmiyorum
Allah korusun neler duyuyoruz
Bide şöyle bişey var o kadar yükseğe tırmananilecek bir hırsız o balkon kapısını açmadan gidemezdi heralde bilmiyorum

Bu arada bi arkadaş satır demiş satır değil normal büyük bıçaklardan boyu çok uzun değil ama kalınca birşey

Ya bide eşim o kadar rahat ki şu an ona sinirliyim bi yerden düşmüştür atmışlardır vs dedi hiç umutunda değil ya diyelim ki hırsız değil sonuçta o bıçak oraya düştü ve birimiz orada olabilirdik

Son gelişmeyi yazayım
5 gibi çıktık iş yerinden yolda bu konuyu tartıştık sonra polisi aradı eşim geldik ben tabi yukarı çıktım hemen üst komşu bizim olamaz dedi, 4. Kat zaten kapıyı açmadı
Neyse bekledik polis geldi içeriye bile girmediler bi peçeteyle tutup getirin dediler eşim tuttu peçeteyle götürdü ve baktılar sadece bi iz filan da yok bişey çıkmaz dediler bide gülerek konuşuyolar bize güvenin bişey olmaz çöpe atın dediler ve gittiler! Bide sizin olamaz değil öi diye soruyolar bu kadar olmaz ya.kapıya bile bakmadılar biz kontrol ettik bi çizik filan yok
içim hiç rahatlamadı dediğim gibi hırsız değilse bile nasıl bıçağı balkonumuza atarlar ya en azından kimin attığı çıksaydı ortaya
Ben mi abartıyorum arkadaşlar bu ne rahatlık ben bu ülkenin polisine güvenmiyorum asla

Komşunuza bir daha sorun onlarda çalışıyorsa akşam çıkın nerden gelir ki

Ust katan dusmustur kesin 3 kata olmaniz bu ihtimali gosteriyor 1 kata olsaydi telasli olmakta hakkiliydunz

Back
X