• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonda bulduğum saksıdaki soğan

vallahi canım böyle enteresan şeyler olabiliyor bende evde yaşadım ben banyoda duşakabinin içinde duş jellerini şampuanları koyduğum böyle gömme duvar gibi bi yerde peçeteye sarılmış tohumlar buldum eve son 3 gün ev halkı dışında hiç kimse girmedi hemde onları bulmadan 1 saat önce ben banyomu yıkadım duvarlardan aşağı bu şampuan şişeleri bile su içindeyken bu tohumların peçeteleri nasıl ıslanmamış hiç kimse akıl sır erdiremedi ve tohumların ne tohumu olduunuda kimse bilemiyo balkonda bulunan masanın gözüne koydum orada duruyolar at dediler büyüdür dediler ama atmada atmadım büyüye inanırım ama o büyüden başka bişeydi olabiliyo böyle enteresan şeyler

genelde küçük yerlerde ve lojman ortamında özellikle insanların psikolojileri bozuk oluyor ben yıllarca yaşadım öyle yerlerde, özelliklede ev kadınları çok bumalıp saçma sapan şeyler yapıyorlar ve özelliklede sen çalışan biri oluncada çok kıskanırlar bence seni korkutmak yada huzursuz etmek için yapmışlardır.

Belki üst komşulardan biri balkonun o tutuanma yerlerine saksı koymuştur, saksı dengeyi kaybedip düz bir şekilde düşmüş, rüzgardan dolayı da ne biliyim, toprak, yaprak uçmuştur.? :20: :16:

ay böyle bi şey için polise de haber verilmez dalga geçerler senle düşünsene "polis bey kardeşim ya benim balkona biri soğan atmış büyü olduğundan süpheleniyorum bi parmak izi araştırması yapsanız" falan :18: çok enteresan bi durum ama, çözer çözmez yaz buraya lütfeeeeeen :D

Son düzenleme:
genelde küçük yerlerde ve lojman ortamında özellikle insanların psikolojileri bozuk oluyor ben yıllarca yaşadım öyle yerlerde, özelliklede ev kadınları çok bumalıp saçma sapan şeyler yapıyorlar ve özelliklede sen çalışan biri oluncada çok kıskanırlar bence seni korkutmak yada huzursuz etmek için yapmışlardır.
İlginç bir tespit,Evhanımı olmamalısınız ! Zira yoğun Çalışan biri olsaydınız da bu Tespiti yapıcak vaktiniz olmazdı .Bu arada niçin 'Lojman ortamında ' insanların psikolojileri bozuk olsun ?

Son düzenleme:
burda öyle çok bi fırtına olmadı hadi il dışındaydım oldu varsaysak bile hiç mi düşerken parçalanmaz, etrafa toprağı sıçramaz bu saksının biri eliyle bırakmış gibi dik ve de sapasağlam komşulardan hiç kimsenin değil ve de sırrı halen çözülemedi bende kaldırıp çöpe attım

noldu saksının nerden geldiği anlaşıldımı merak ettim :3:ay saksı deyince doğuş geldi aklıma nedense:27:

Back
X