- 12 Şubat 2017
- 143
- 67
- 28
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
-
merhaba benim kedim yok ama sosyal medyada kedi gruplarına üyeyim orda balkonlara file tarzı korumalıklar yaptırdıklarını görmüştüm bir araştırın isterseniz çünkü bu afacanların sağı solu belli olmuyor arkadaşımın kedisi 5. kattan aşağı atlamıştıYa 7. Katta oturuyorum ve 5 aylık bir tekirim var. Balkonun kapısını açık bıraksam. Atlar mı korkusu yaşıyorum. Deneyimi olan lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Ya 7. Katta oturuyorum ve 5 aylık bir tekirim var. Balkonun kapısını açık bıraksam. Atlar mı korkusu yaşıyorum. Deneyimi olan lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Kedilerin yükseklik algıları yok diye duymuştum.Ya 7. Katta oturuyorum ve 5 aylık bir tekirim var. Balkonun kapısını açık bıraksam. Atlar mı korkusu yaşıyorum. Deneyimi olan lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Alışır diye düşünmüştüm o şansım yok demekkiO korku hep oluyor malesef. 4 yıldır bizimle tekirimiz ama her balkon açılışı yüreğimin ağzıma gelmesi için sebeb. Kenar boşluklara file gerdik biz ama sağolsun gene sarkıyor arada. Cam açmıyoruz hiç ama bir balkonumuzu açıyoruz yaradana sığınıp. Hiç düşmeyen de var. İki kere düşen kedi de.
Bunu yapabilsem çook mutlu olurum ama birşey olacak diye çok korkuyorumArkadaşın kedisi çatıya çıkar gezer gelirdi
Dördüncü kat vs di cam önünde de yatardı
Çok teşekkürler deneyeceğim bunuBu şekilde
Bende ağaçlardan hiç düşmedikleri için anlamaz öyle direk diye düşündüm ama korktumKedilerin yükseklik algıları yok diye duymuştum.
Şöyle ki bizde bir şey olmadı. Bir kere demirlerin üstüne çıktı, korkudan ağlayacaktım ama sonra bir daha yapmadı. ellerini demirlere koyup aşağıdaki çocuklara bakıyor. Hani teyze gibi izliyor. Benim korkum duvardaki sineklere falan çok atlıyor bir gün kenara yakın bir sineğe atlayacak diye. Kedi annesi olmak böyle bir şey malesef. Eşimin bekarken siyamı varmış. O çok dengeli bir hayvanmış. Pencere pervazlarında oturur balkon demirleri arasında yürürmüş ama bir şey olmamış. Onu kalbindeki bir rahatsızlıktan 10 yaşında kaybettik. Daha sonra sarman bir kedi aldılar. O malesef balkondan düştü. Koşarken bile bir denge sorunu vardı. Şimdiki 3. kedilerine açmıyorlar balkonu.Alışır diye düşünmüştüm o şansım yok demekki
Merak etmeyin fileyi alıp taktıktan sonra çıkaracağım. Ama açık havaya alışmasını istiyorum. Sıkılmasını istemiyorum.Önleminizi aldıktan sonra yaradana sığının. Hayvanın düşme riski var ve 7.kattan düşerse en iyi ihtimal çenesini, bacaklarını kırar. Bunu bile bile risk almak, yaradana sığınmak değil sorumsuzluğun dik alası oluyor. Çocugunuz olsa düşebileceğini bile bile balkonu açık bırakıp gider misiniz? Açar mısınız veya? Sanmıyorum.
Tabiki kediler çocuklar gibi değiller. İyi dengeye sahipler lakin bu şekilde camdan ve balkondan düşen kedi vakası çok gördüm ve sıklıkla yaşanan birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?