Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkonda sigara içen kişiden komşu şikayetçi olsa para cezası ödüyor ev sahibi kanunlar bile bu konuda hüküm vermişken içilmesi saygısızlık aslındaSigarayı bıraktım uzun süre önce.
Yani yazacaklarım tiryaki hassasiyeti asla değil.
Balkonda içilmesine de laf ediliyorsa o gelene saygısızlıktır. Gelenin sigara içtiği biliniyor sonuçta. Konunun bebekle alakasız yok, bebek üstünden güç gösterisi bu. Keşke beklemeden çıkıp gitseydiniz.
Eltiniz bırakmış işte. Ne yani eskiden içiyor size tolerans mı gösterecek. Kendinizin neden kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz. Onların evi ve onların kuralları. Kabul etmek zorundasınız yoksa gitmeyinÇok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti tiksinti geldi de bıraktı. Koca gün doğumdan önce oturuyorduk samimiyet aile bir arada olmayı seviyor. şimdi sık gitmeler olmaz zaten. herkesin kendi evi doğru ama ziyaretlerimiz kısa olur yani onu demek istedim gelin edin diye ısrarda ediyorlar genel olarak.
Muhtemelen bende öyle düşünüyorum hamileyken de bizim yanımızdan ayrılmıyordu biz sigara içerken yanımıza geliyordu aynı hassasiyeti o zamanda gösterselerdi samimi gelirdi bizede. Neyse bizde uyarılınca içmedik onların evi onların kararı.
Tabii ki biliyorlar biz hastaneden çıkmalarına yardım etmeye gittik hayır eve geçerken deyin bari evde içmenize izin veremiycez diye bizde içelim dışarda duralım biraz sonra çıkalım, bende öyle algıladım ama yapacak bir şey yok
Ne alaka neden bu kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz ne demek şimdi burda değer konusu mu açılmışta saçma sapan cevap veriyorsunuz gidip gitmeyeceğime karar veririm zaten. Hayır ikiyüzlülük bu bebeğin karnındayken iç iç çıkınca aman kimse içmesin toleransına ihtiyacım yok zaten bu kk absürt cevaplar gerçekten yoruyor.Eltiniz bırakmış işte. Ne yani eskiden içiyor size tolerans mı gösterecek. Kendinizin neden kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz. Onların evi ve onların kuralları. Kabul etmek zorundasınız yoksa gitmeyin
Ne alaka neden bu kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz ne demek şimdi burda değer konusu mu açılmışta saçma sapan cevap veriyorsunuz gidip gitmeyeceğime karar veririm zaten. Hayır ikiyüzlülük bu bebeğin karnındayken iç iç çıkınca aman kimse içmesin toleransına ihtiyacım yok zaten bu kk absürt cevaplar gerçekten yoruyor.
Huzursuzluk çıkarmadım merak etmeyin kıskançlık ne alaka gerçekten burda yorum yapmak için yapıyorsunuz ya yarım saat 1 saat daha oturduk kalktık zaten aaa sigara içicem diye kendimi yırtmadım zaten.Ne kadar meraklısınız insanların en güzel en tatlı zamanlarında kıskançlık, alınganlık yapıp huzursuzluk çıkarmaya. Oldu olacak doğum sonrası onca ağrı sıkıntıyla sana tebligat gönderseydi. Yetişkin insanlarsınız, bağışıklığı zayıf olan bir bebeğin olduğu evde sigara konusunu bu kadar dert etmek baya kötü niyettir kusura bakma.
Doğunca kıyamamıştır, bebek onların, ev onların, gittiğinizde müsaade etmiyorlarsa içmeyeceksiniz, cevapları beğenmiyorsanız konu açmayın o zaman.Ne alaka neden bu kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz ne demek şimdi burda değer konusu mu açılmışta saçma sapan cevap veriyorsunuz gidip gitmeyeceğime karar veririm zaten. Hayır ikiyüzlülük bu bebeğin karnındayken iç iç çıkınca aman kimse içmesin toleransına ihtiyacım yok zaten bu kk absürt cevaplar gerçekten yoruyor.
Pardonda sigara dumanı direk kana karışan birşey aynı şey mi derken neyi farklı hamile kalmadan 1 sene önce sigarayı bırakın diye niye diyor doktorlar eşin bile bırakmasını öneriyorlar. Çok kıskandım gerçekten neyi kıskanmam gerekiyordu onuda söylerseniz.Aynı şey mi saçmalayın isterseniz. Hamilelikle el kadar bebeğin olduğu ortamda sigara içmek arasında baya ayrım var. Siz kıskançlıktan kudurmuşsunuz.
Huzursuzluk çıkarmadım merak etmeyin kıskançlık ne alaka gerçekten burda yorum yapmak için yapıyorsunuz ya yarım saat 1 saat daha oturduk kalktık zaten aaa sigara içicem diye kendimi yırtmadım zaten.
Bizde kararlarına saygı duyduk kalktık bu kadar. Absürt cevapları beğenmiyorum maalesef.Doğunca kıyamamıştır, bebek onların, ev onların, gittiğinizde müsaade etmiyorlarsa içmeyeceksiniz, cevapları beğenmiyorsanız konu açmayın o zaman.
Ne alaka neden bu kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz ne demek şimdi burda değer konusu mu açılmışta saçma sapan cevap veriyorsunuz gidip gitmeyeceğime karar veririm zaten. Hayır ikiyüzlülük bu bebeğin karnındayken iç iç çıkınca aman kimse içmesin toleransına ihtiyacım yok zaten bu kk absürt cevaplar gerçekten yoruyor.
Merhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Canım sen eltinle sorun yaşayıp burda aynı şeyleri yaşadığımı falan düşünüyorsun sanırım. Ben eltime de birşey demedim bu arada sigara içiyordu diye belirttim.Gelmiş lohusa kadını burada gömüyorsunuz farkında mısınız? Size kaynın gelip sigara içmeyin demiş ama derdiniz yeni doğum yapmış kadınla.
Gelmiş lohusa kadını burada gömüyorsunuz farkında mısınız? Size kaynın gelip sigara içmeyin demiş ama derdiniz yeni doğum yapmış kadınla.
Ben eltime de birşey demedim bu arada sigara içiyordu diye belirttim.
Aynen sadece belirtmişsiniz "çok hassas oldukları için" diye aklınızca laf sokarakÇok hassas oldukları için eltim 4aylık olana kadar sigara içmeye devam etti
Canım sen eltinle sorun yaşayıp burda aynı şeyleri yaşadığımı falan düşünüyorsun sanırım. Ben eltime de birşey demedim bu arada sigara içiyordu diye belirttim.
Erkekte hiç kusur olur mu ya, ayıpsın.Eltisi hamileyken kocasına bebek konusunu açıp, tartışan ben değilim sensin bu 1.
Bekarım bu 2.
Eltin sana gelip sigara konusunda uyarı da bulunmamış ama tüm nefretin ona. Kaynın uyarmış ama onda kusur yok eltide var :)
Eşim Baba Olmaya Hazır Değilmiş
Merhaba arkadaşlar; Eşimle 3 senedir evliyiz ama toplamda 10 senedir birlikteyiz. Zor şartlarda evlendik evimizi kurduk ve baya bir borcumuz var ödeyemeyecek noktaya geldiğimiz oluyor eşim serbest meslek yaptığı için kazancına göre değişiyor. Bende çalışıyorum. Hormonel olarak mı bilmiyorum ama...www.kadinlarkulubu.com