BALKONDA SİGARA İÇMEMİZE İZİN VERMEDİLER

Bende sigara içiyorum ama birisi bana bunu dese saygı duyarim yeni doğmuş bir bebek var balkonda da icseniz sizinle birlikte koku iceri geliyo alınacak bişey yok bebek olmasa dahi evlerinde istemiyolarsa haklılar

Sigara içenlerin yüzsüzlüğü ne olacak böyle ya? Her konuda haklılar, nasıl içirtmez bana sigara evindeee?!!!
İster balkonda için ister aşağı kapı önüne çıkıp için, leş gibi kokuyor içeri girdiğinizde farkında değilsiniz. Sigara içenlerin bu tribini de anlamıyorum, eroinman gibi sigara da sigara içmezse ölecek modunu. Gerçekten bekleyemiyor musunuz içmeden? Bebekli evde sigara içeceğim diye tutturan insanlara kayın az bile söylemiş.
Bende sigara içiyorum ama asla içmeyenlere bu şekilde davranmiyorum o kadar haklısınız ki sanki güzel bişey gibi yok içmem lazım ne olacak sanki gibi söylemler ne gerek var saygı duymayı bilmiyoruz toplumca ben çoğu zaman dışarda zaman gecirdigimde içmiyorum arkadaşlarım icmiyorsa rahatsız oluyolarsa zor bişey değil yani

Merhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Canım evimde küçük çocuğum yok ama evimde asla sigara içilmesine müsade etmem rahatsız oluyoruz

Ben de sigara kullanmıyorum, hiç kullanmadım ama balkonda içilmesi normal geliyor bana. Eve gelen misafire hiç sigara içmeyin demeyi kendi adıma yakışıksız bulurum. Evin içinde içilsin istemem ama balkona da karışmam yani, içmeyene nasıl saygı duyuluyorsa içene de duyulmalı. Herkesin evinin kuralı kendine, yeğen sevgisine bak diye laf sokmaları hoş olmamış ama tercih etmeyebilirler içmenizi.

Merhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
İçen biri olarak. Adam haklı içmeyin bence de hemde yeni doğmuş yazik olur yavruya :(

sigara içemeyeceğim bir yerde yarım saatten fazla kalmam ben. Siz de öyle yapın. Ev kiminse onun kuralları geçerlidir. Siz kendi kurallarınızı onlar da kendi kurallarını uygulasınlar.

Merhabalar;
Her şeyi geçtim bebeği, hijyeni, sağa sola dokunmayı falan igrenc kokuyorsunuz çocuk neden o pis kokuyu solusun ki?

Haklı olmak için "ama oda dört ayına kadar sigara içti" bile dedi ama yine de kimse hak vermedi dkhjif
İçsin 4 aya kadar ne olacak? Küt diye mi bırakılıyor sigara? Kolaysa kendi bıraksın, iki saat fosurdatamadı diye içine dert olmuş, gelmiş yanık yanık konu açmış.

İçsin 4 aya kadar ne olacak? Küt diye mi bırakılıyor sigara? Kolaysa kendi bıraksın, iki saat fosurdatamadı diye içine dert olmuş, gelmiş yanık yanık konu açmış.

Bu konu yüzünden dünden beri sigara kokusu alıyorum resmen dkjfkgjifl

bende içen birisiyim ama içmesini istemem yani hem üstüne siniyor koku gerek yok hemde yeni doğan yani dikkat etmek lazım ev sahibi haklı ölmezsiniz.

Bizim evde sigara içen yok. Bazen arkadaşlarım eve gelip içiyor, o kadar havalandırmama rağmen annem direkt işten gelince anlıyor. Siz de haklı yani ölmezsiniz bu kadar bağımlı olmayın ya şaka gibi

Daha 1 günlük bebeğin evinde sigara içmenize izin vermdiler diye sinir olup trip atmaya hakkınız yok bence.
Bi de dert edip konu açmış şaka gibi şakaaaaaa sinir oldum

Merhabalar;
Bana 10 sene önce bir doktor artık çocuğun olmayacak dedi tüp bebekle hamile kaldım yarın çocuğum doğsa sizde eşinizle bana gelseniz balkonumda sigara içebilirsiniz bunda ne var Allah askına yani gecen gün evime misafir geldi 3 aylık gebeyim misafir balkonda sigara içti kokusu da gelmedi yani ben bir ev sahibi olarak gelen insanı kısıtlayamam darlayamam 🙄 benim bir teyzem vardı çok titizdi her gelen misafire yasaklar koyardı evinde sigara içilmemesi gibi oysa annem de tam tersi idi misafir kendi evi gibi kullanırdı bizim evi gel zaman git zaman sonra bir daha teyzem in evine hiç kimse gitmedi bizim ev hala bir sürü misafir ağırlar

Bana 10 sene önce bir doktor artık çocuğun olmayacak dedi tüp bebekle hamile kaldım yarın çocuğum doğsa sizde eşinizle bana gelseniz balkonumda sigara içebilirsiniz bunda ne var Allah askına yani gecen gün evime misafir geldi 3 aylık gebeyim misafir balkonda sigara içti kokusu da gelmedi yani ben bir ev sahibi olarak gelen insanı kısıtlayamam darlayamam 🙄 benim bir teyzem vardı çok titizdi her gelen misafire yasaklar koyardı evinde sigara içilmemesi gibi oysa annem de tam tersi idi misafir kendi evi gibi kullanırdı bizim evi gel zaman git zaman sonra bir daha teyzem in evine hiç kimse gitmedi bizim ev hala bir sürü misafir ağırlar
Anneannem de böyleymiş, zamanında köyden gelen cupp bunun evinde, dedem toptancıymış o zamanlar, sonra dedem batmış dara düşmüş, annem ve teyzem de evlenince o günden beri yüzlerine bakan yok. Sizin de anneniz biraz daha yaşlansın eski gücü kalmasın bakalım kapınızı çalan oluyor mu?

Back
X