Balkonda tacize uğradım

Merhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.

Birkaç saat önce balkonda oturuyordum. Üstümde de pijama var ve pijamanın şortu da kısa değil dizime geliyor neyse balkonun karşısında inşaat gibi bir yer var dışarıdan içerisi görünmüyor ama balkon yukarıda olduğu için ben içeride olanları görebiliyorum. 15-16 yaşlarında bir çocuk geldi önce çişini yapıyor sandım ama bana bakıp durduğunu görünce dikkat ettim de bana bakarak mastürbasyon yapıyormuş.Şimdi balkonda nasıl oturuyordun diyenler için de normal oturuyordum tahrik edici hiçbir aktivitem yoktu.içeriden telefonumu alacaktım onun da şarjı bitmiş ama yine de çeker gibi yaptım. Öyle olunca toparlandı el hareketi çekti birkaç dakika bekledi ben de içeri girdim. Bunun adı taciz değil midir? Konu troll diyen olmasın gerçekten başkasına anlatamadım burada anonimliğin verdiği cesaretle anlatabildim buraya kadar okuyan varsa çok sağ olun cevap verenlerden Allah razı olsun

tahrik edecek şekilde otursan ne olacak
şortun kısa olsa ne olacak
bakmamayı öğrenecekler
kafalarına vura vura gözlerine soka soka öğrenecekler
tahrik olan bakmayacak

İster şortla oturursun ister bikiniyle sonuçta senin evin . Lütfen polise bildirin eğer etrafta güvenlik kamerası varsa mutlaka bulunur . Ama birşey yapılır mı bilemem malum ülkemizde bu tür suçlara karşı caydırıcı cezalar yok 🤬🤬

Evet taciz.Kıyafetinizi anlatmanıza gerek bile yok.Giydiğiniz hiçbirşey tacizi daha az kusurlu gösteremez.Şikayet edin etmesine de bişey olacagını zannetmiyorum.Daha bugun Karabukte eski eşini öldürüp 7 sene evet sadece 7 sene yatıp çıkan bi adam 2.eşini ve kayınvalidesini de öldürdü.Siz kendinize çok dikkat edin,kendinizi koruyun bu sapıktan.Çoluk çocuk da sapık oldu.Vah canım ülkemin masum,iyi insanlarına.

Yani şortunun boyuna ve oturma şekline kadar açıklamak zorunda kaldığın için kalbim kırıldı acikcasi. Çocuğundan yaşlısına ülkede sapkınlık sınırı aşmış durumda. Çocuk inşaatta mi çalışıyor yoksa oraya gelmiş herhangi biri miydi? İzini bulabilirlerse şikayetci ol.
Kesinlikle katılıyorum. Kendi mülkünde istediğini giyebilir.
İçim dondu çok yazık:KK43: bunların önüne geçmek lazım

Çocuğun yaşı tahmin ettiğiniz gibiyse ceza bile almaz maalesef ancak gözü korkar ve o yaşlarda tahminimce başka biri olmadığından ustasından vs azar yer. Muhakkak polise bildirin derim.

Bu arada şok cihazı öneririm bıçak yerine. Biber gazı yanına, sesi bile çok korkutucu.

Üstelik bıçak hedefini kendi bulan, kalıcı hasara yol açan bir alet -eline denk gelir parmağı kopar siz haksız olursunuz gibi-.

Merhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.

Birkaç saat önce balkonda oturuyordum. Üstümde de pijama var ve pijamanın şortu da kısa değil dizime geliyor neyse balkonun karşısında inşaat gibi bir yer var dışarıdan içerisi görünmüyor ama balkon yukarıda olduğu için ben içeride olanları görebiliyorum. 15-16 yaşlarında bir çocuk geldi önce çişini yapıyor sandım ama bana bakıp durduğunu görünce dikkat ettim de bana bakarak mastürbasyon yapıyormuş.Şimdi balkonda nasıl oturuyordun diyenler için de normal oturuyordum tahrik edici hiçbir aktivitem yoktu.içeriden telefonumu alacaktım onun da şarjı bitmiş ama yine de çeker gibi yaptım. Öyle olunca toparlandı el hareketi çekti birkaç dakika bekledi ben de içeri girdim. Bunun adı taciz değil midir? Konu troll diyen olmasın gerçekten başkasına anlatamadım burada anonimliğin verdiği cesaretle anlatabildim buraya kadar okuyan varsa çok sağ olun cevap verenlerden Allah razı olsun
Öncelikle kıyafetine kadar anlatman ve kendini savunma n gözlerimi doldurdu bir kez daha karşı cinsden soğudum. Bidona tecavüz eden varlıklar var bidonda mı tahrik ediyordu veya uugunsuz duruyodu. Sen ben vrya başka bi kadın kıyafetini değiştirmiycek bu zihniyette olan kendini adam sanıp ortalıkta dolanan yaratıklar zihniyetini değiştirecek. Ellerim titriyor gerçekten yazamıycam zaten iki hafta kaldı doğumuma doğurmadan susuym en iyisi. Allah daha beterlerinden korusun kendinize dikkat edin..

Evinin balkonunda bile oturamıyorsun şaka gibi ya. Kıyafetine kadar açıklaman çok üzücü istersen askılı şort otur. Normal bir kıyafet. Adam olacak kendilerini eğitecekler. Bu sapıklara bakarsan ojeli tırnak şukadar cm ayak(beter olsunlar). 16 yasinda söyle zaman çocuk dersin ama ne haltlar karıştırıyorlar. Kim bilir neler izliyorlarda bunları normal görüyor şerefsizler. Sürekli kadınların dikkat etmek zorunda kaldığı veya suçlandığı iğrenç bir dünya. Şikayette et ama sağlam bir sopa lazım bu sapıklara.

Önce kendi hal ve hareketlerinizi açıklamak zorunda olmadığınızı kabul edin. Balkonda bikini bile oturabilirdiniz. Bu sizi bağlar. Beni korkutan o yaştaki çocuğun yaptığı. İlerde birine tecavüz bile edebilir. Allah’ım ne kadar korkunç

Öncelikle kıyafetine kadar anlatman ve kendini savunma n gözlerimi doldurdu bir kez daha karşı cinsden soğudum. Bidona tecavüz eden varlıklar var bidonda mı tahrik ediyordu veya uugunsuz duruyodu. Sen ben vrya başka bi kadın kıyafetini değiştirmiycek bu zihniyette olan kendini adam sanıp ortalıkta dolanan yaratıklar zihniyetini değiştirecek. Ellerim titriyor gerçekten yazamıycam zaten iki hafta kaldı doğumuma doğurmadan susuym en iyisi. Allah daha beterlerinden korusun kendinize dikkat edin..
Çok sağ olun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Back
X