- 5 Eylül 2023
- 11
- 5
- 1
- 18
- Konu Sahibi wellimnotcreative
Onları göre göre bunlara da cesaret geldiHele küçük Velete baksen
Yaşlıları hep duyuyordum da bu fazla cesur olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları göre göre bunlara da cesaret geldiHele küçük Velete baksen
Yaşlıları hep duyuyordum da bu fazla cesur olmuş
Az önce onu düşündüm evi öğrendi haftaya da okul başlıyor umarım başıma bir iş getirmezKameralardan buldurun o sapigi. Isine son versinler serefsizin. Evinizi biliyor diye bi pislik yapmaz umarim ama bunu dusunup dusunup zaten susuyoruz sinir oluyorum su ise
Merhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.
Birkaç saat önce balkonda oturuyordum. Üstümde de pijama var ve pijamanın şortu da kısa değil dizime geliyor neyse balkonun karşısında inşaat gibi bir yer var dışarıdan içerisi görünmüyor ama balkon yukarıda olduğu için ben içeride olanları görebiliyorum. 15-16 yaşlarında bir çocuk geldi önce çişini yapıyor sandım ama bana bakıp durduğunu görünce dikkat ettim de bana bakarak mastürbasyon yapıyormuş.Şimdi balkonda nasıl oturuyordun diyenler için de normal oturuyordum tahrik edici hiçbir aktivitem yoktu.içeriden telefonumu alacaktım onun da şarjı bitmiş ama yine de çeker gibi yaptım. Öyle olunca toparlandı el hareketi çekti birkaç dakika bekledi ben de içeri girdim. Bunun adı taciz değil midir? Konu troll diyen olmasın gerçekten başkasına anlatamadım burada anonimliğin verdiği cesaretle anlatabildim buraya kadar okuyan varsa çok sağ olun cevap verenlerden Allah razı olsun
15 16 yaşındaki çocuk kafayı takar mı sanaOnları göre göre bunlara da cesaret geldi![]()
Ben yine de her ihtimale karşı çakı biber gazı vs yanıma alacağım artık dışarı çıkarken. Ülkece bunları düşünmemiz çok acı15 16 yaşındaki çocuk kafayı takar mı sana
Korkar ya bidaha gelmez bence
Polis molis desen tırsar
Kesinlikle katılıyorum. Kendi mülkünde istediğini giyebilir.Yani şortunun boyuna ve oturma şekline kadar açıklamak zorunda kaldığın için kalbim kırıldı acikcasi. Çocuğundan yaşlısına ülkede sapkınlık sınırı aşmış durumda. Çocuk inşaatta mi çalışıyor yoksa oraya gelmiş herhangi biri miydi? İzini bulabilirlerse şikayetci ol.
Çakı ney kız :)Ben yine de her ihtimale karşı çakı biber gazı vs yanıma alacağım artık dışarı çıkarken. Ülkece bunları düşünmemiz çok acı
Kılıçlık bir şey değil ya ufak meyve soymaya bile anca yetiyor maksat gözü korksunÇakı ney kız :)
Sende dünden hazırmışsın kılıç kuşanmaya
İşte telefonu şarja takmadım zamanında çekemedimVay şerefsiz namussuz ya ne pislik zihniyetler. Allah akıl fikir versin ne diyim. Ben olsam video cekmeye çalışırdım her yere yayar rezil ederdim
Öncelikle kıyafetine kadar anlatman ve kendini savunma n gözlerimi doldurdu bir kez daha karşı cinsden soğudum. Bidona tecavüz eden varlıklar var bidonda mı tahrik ediyordu veya uugunsuz duruyodu. Sen ben vrya başka bi kadın kıyafetini değiştirmiycek bu zihniyette olan kendini adam sanıp ortalıkta dolanan yaratıklar zihniyetini değiştirecek. Ellerim titriyor gerçekten yazamıycam zaten iki hafta kaldı doğumuma doğurmadan susuym en iyisi. Allah daha beterlerinden korusun kendinize dikkat edin..Merhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.
Birkaç saat önce balkonda oturuyordum. Üstümde de pijama var ve pijamanın şortu da kısa değil dizime geliyor neyse balkonun karşısında inşaat gibi bir yer var dışarıdan içerisi görünmüyor ama balkon yukarıda olduğu için ben içeride olanları görebiliyorum. 15-16 yaşlarında bir çocuk geldi önce çişini yapıyor sandım ama bana bakıp durduğunu görünce dikkat ettim de bana bakarak mastürbasyon yapıyormuş.Şimdi balkonda nasıl oturuyordun diyenler için de normal oturuyordum tahrik edici hiçbir aktivitem yoktu.içeriden telefonumu alacaktım onun da şarjı bitmiş ama yine de çeker gibi yaptım. Öyle olunca toparlandı el hareketi çekti birkaç dakika bekledi ben de içeri girdim. Bunun adı taciz değil midir? Konu troll diyen olmasın gerçekten başkasına anlatamadım burada anonimliğin verdiği cesaretle anlatabildim buraya kadar okuyan varsa çok sağ olun cevap verenlerden Allah razı olsun
Önce kendi hal ve hareketlerinizi açıklamak zorunda olmadığınızı kabul edin. Balkonda bikini bile oturabilirdiniz. Bu sizi bağlar. Beni korkutan o yaştaki çocuğun yaptığı. İlerde birine tecavüz bile edebilir. Allah’ım ne kadar korkunçMerhabalar, olay bugün yaşandı içimi dökmek için bir hesap açtım ilk konum. Herhangi bir kuralı çiğnersem affedin.
Çok sağ olun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Öncelikle kıyafetine kadar anlatman ve kendini savunma n gözlerimi doldurdu bir kez daha karşı cinsden soğudum. Bidona tecavüz eden varlıklar var bidonda mı tahrik ediyordu veya uugunsuz duruyodu. Sen ben vrya başka bi kadın kıyafetini değiştirmiycek bu zihniyette olan kendini adam sanıp ortalıkta dolanan yaratıklar zihniyetini değiştirecek. Ellerim titriyor gerçekten yazamıycam zaten iki hafta kaldı doğumuma doğurmadan susuym en iyisi. Allah daha beterlerinden korusun kendinize dikkat edin..