- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
işte o ( iyilikle) kısmı yokmu orda kelimeleri bulmakta zorlanıyorum.çünkü her kelimeden alınan insanın canını sıkan biraz eski kafa bir aile.yani şöyle söyliyim annem doğumumda benimle kaldı balkona çamaşırları asarken onlarda balkonda bir kişi bile kolay gelsin nasılsınız demiyo yok sayıyolar yada ben çıkamım diyorum hop kayınpeder atletle kendi tarafında oturuyo.güzellikle ama asıl onlar hangi dilden anlar o çok önemli?
canım sen oraya duvar değil perde bile çeksen kaynananla aran mutlaka bozulacak..gelin bizden rahatsız oldu bak yüzümüzü göresi gelmiyor bizi ayırıyo dışlıyo sevmiyo kadara gider bu iş.. yani eğer kapattırmakta kararlıysan kırılma gücenme işini düşünmeden yapıcaksın.. ama eğer aranızın bozulmasından korkuyorsan sen bu duvar işini unutucaksın tatlım.. bir bir daha iki.. haksızmıyım.. rahatsız olmakta haklısın bende olsam rahatsız olurdum hatta camlarımın silinmesi falan sinir ederdi beni.. ama dediğim gibi sen bi taşla iki kuş vurmak istiyorsun.. fikrinin birinden vazgeçmeden yapamazsın..