• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonsuz ev...

IMG_20141228_095252.webp
IMG_20141228_095224.webp
IMG_20141228_095206.webp

Dün söz vermiştim bir kaç balkon görüntüsü

Benim evim de balkonsuz. 5 senedir oturuyorum tasinacagim gun bayram edeceğim. En buyuk sorun camasir kurutmak. Evin icinde kurutunca rutubet oluyo ev her daim karışık. Yeni evde benim icin en onemli kriter balkonu olup olmadigi olacak :KK53:

Canım şimdiden mutluluklar dilerim bizim eşimle aldığımız evdede başkon yok Üstelik bizim evde 4 kedimiz var buna rağmen hiç zorluk çekmiyoruz gücümüz buna yetti hemde çok beğendik evin içini aldık.. Tek tavsiyem çamaşır makinası alırken hem yıkayan hem kurutan modeli al benimki öğle böylelikle evin içine çamaşır falan asmıyorsun direkt kuru çıkıyor çamaşır

yazın daha süper oluyor burası salon balkonu mutfak balkonuda aynı bu büyüklükte ve ormana bakıyor manzara çok güzel aynı zaman da havası da çok temiz...merkeze uzak biraz başka sıkıntı yok
o kadar kusur kadi kizinda da olur derler cnm:) calismiyorsan yada arac varsa oda problem olmaz

Sigara içiyorum balkon lazım biz oyüzden balkonlu eve geçtik evde sigara olmuyor les gibi kokuyor sevmiyorum

Bizde bir hata yaptık 2 balkonu evin içine kattık oturma odasını büyüttük ama meger balkon ne iyiymiş ya çamaşır asmak için yada halı sirkelemek için çok lazım oldu arka taraftan aşırdık balkon çıktık, sonra bizden gören komşularda aşırdı balkon yaptılar : ) belediye izin verdi allahtan balkonsuz ev düşünemiyorum yoksa da sizde izin alıp balkon aştırın eve ama kesinlikle balkon olsun yanii..

Daha zaman varmış, içinize sinmiyorsa yada acabalarınız var ise ki var, biraz daha araştırın. Muhakkak vardır aradığınız lokasyonda ,kriterleride size uyan bir ev.

Evin balkonu olacaksa büyük olacak yok küçükse hiç olmasın daha iyi diyenlerdenim...Genelde çamaşır konusunda sıkıntı olur bir de yazın çöp başka da bir sıkıntı yapmaz.

Benim yaşadığım evde 2 tane balkon var biri kapalı bu çok işime yarıyor

diğeri açık o hiç işime yaramıyor burası istanbul çıkıpta rahatça oturamıyorsun ki binalar dipdibe

eğer yaşadığın yer büyük şehirse hiç sorun etmene gerek yok rahat rahat oturamadıktan sonra o balkon neye yarar ki

evin içi güzelse alın.

canım evi bi görmelisin ya o kadar güzel ki tam hayalimdeki gibi.ama düşünüyorum çamaşır nerde kuruyacak.yada ilerde satmak istersek zormu olur elden çıkarmak.annem de çok bunalırsın sigara falan da içiyorsun nasıl olacak diyor :(çok kararsız kaldım
Cnm balkonum var ama hic camasiri balkona asmiyorum..tozdan pislikten baska bisey degil. Yikamaktan biktim Ben..yikamiyorum artik hatta..

arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu :KK43:
Balkon kullanma alışkanlığınız varsa belki. Ben hiç kullanmıyorum, çoğu zamanda kiler yada lüzumsuz eşyaların istif edildiği yerler olarak kullanılıyor balkonlar. Evin içini beğendiyseniz, tek sorun balkon olmamasıysa bence tutun evi.

Back
X