balkonuma atilmis not ve tehdit

Hic yakismadi bu sozler..
Benim kocam tam bir melek sadece ben onu sinirlendirdigim icin bana bunca kotulugu yapiyormus..kendi cok iymis nazik olmayan anlayissiz olan benmisim...
Oyle rol kesip oyle masumlasiyor ki beni kendimden utandirmayi basariyor artik ruh halimi sen dusun

Şimdi bu adam baba olacak ha.. Olgunluk yok kalite yok erkeklik yok, tüküreyim onun sıfatına

Kocanı en iyi sen tanırsın, ben anlattıklarına göre yorumumu yaptım. Görüşümde hala değişmedi.

Kocanı en iyi sen tanırsın, ben anlattıklarına göre yorumumu yaptım. Görüşümde hala değişmedi.

Canim yazdiklarinda az bile yazdin...
Bu oyle bir serefsiz ki yapmadigi kotuluk kalmaz sonra masum adam rolune girer beni herkesi ayakta uyutur..kendimden nefret ediyorum artik bu kadar yaptiklarina ragmen hala bile bazen masum olabilme ihtimalini dusundugun icin kendimden nefret ediyorum..sonra sira aileme geliyor beni omrum boyunca hep sevgisiz hep kimsesiz biraktiklari icin kafasina vur ekmegini al misali beni korumasiz yetistirdikleri icin.

Onun iyi olduğuna inanmak istediğin, mutlu bir yuva kurmak istediğin içindir. Sen anne olacaksın, güçlü olmalısın. Zayıf olduğuna inanmıyorum.

Yetiştirilme sorununa gelince onlara kızmakta haklı olabilirsin fakat onlardan gördüğünü çocuğuna sen yapmayacaksın, nasıl ebeveyn olmak gerektiğini kendi ailenden ibret alarak öğrendin sen.
O serfsizin melek olduğunu da düşünme

Onun iyi olduğuna inanmak istediğin, mutlu bir yuva kurmak istediğin içindir. Sen anne olacaksın, güçlü olmalısın. Zayıf olduğuna inanmıyorum.

Yetiştirilme sorununa gelince onlara kızmakta haklı olabilirsin fakat onlardan gördüğünü çocuğuna sen yapmayacaksın, nasıl ebeveyn olmak gerektiğini kendi ailenden ibret alarak öğrendin sen.
O serfsizin melek olduğunu da düşünme

Ben ailemden gordugumun tam tersi yetistiriyorum peki bu serefsiz neden babasinin yaptiklarinin tam tersini yapmiyor..babasi anasinin kafasina vuravura kadincagiz aklini kacirip olmus dedesi deseniz daha beter hic mi insan ders ibret almaz ben cektim cocuklarim cekmesin demez..madem iyi olamiyorsun aldatiyorsun sorumluluklarini yerine getirmiyorsun perisan ediyorsun bizi madem isine gelmedi evliligi cocuk oyuncagina ceviriyorsun o zaman tamamen def olsaya hayatimizdan oda yokk her halti yer isinr gelmedimi ben seni biraktim ne halin varsa gor der tam duzelmeye ayaga kalkmaya calisiriz pat karsimizda yine sevgi dolu masum bi adam olmus..
Aptallik bendeki su yuregim yine yumusar kendimle celismeye kendime kizmaya basliyorum..bu on yildir oluyor ama ben duzelmiyorum kendime kiziyorum sonrada aciyorum elimde degil ki hayatimda ondan baska kimsem yokki bir kalemle sonsuza kadar silebilsem biraz mucadele ediyorum sonra yine sil bastan...
Herseyi sineye cekmekten kendimi oyalamaktan da yoruldum gececek dedikce sil bastan yine umutla hayata tutundukca yine ayni seyleri yasiyorum

Back
X