- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Hanimlar bi eve tasinali 10 gün oluyor yuva vardi yatak odasi balkonumda hic dokunmadim ucsunlar sonra temizlerim dedim son bi kaç gündür de anneleri için su ve bulgur koyuyordum kaseye .. Yiyor ve yavrulara yediriyordu. Bugün yavruların annesi sabahtan beri kayipyavrular başka bir köşeye gittiler bekledim anneleri gelir diye ama koca gün bu saate kadar gelmedi dayanamadim az önce kasikla su icirdim yavrulara icebildiler öyle susamislar ki simdi anneleri gelmezse ben bu yavruları nasil yasatabilirim ki ? Dayanamıyorum çaresiz koselerinde savunmasız durmalarina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yiyebilecek boydalarsa pirinç ya da bulguru ıslatıp elinizle yedirin. Çok küçüklerse pirinç unundan sıvı bir mama yapıp enjektörle ağızlarına verin yavaşça. Bişeycik olmaz onlara, beslenirlerse yaşarlar.
ne tatlı oluyorlar benim balkonada geliyorlar yemeklerini suyunu koyuyorum
hergün yiyip içip gidiyorlar
benim kuzenim güvercin besliyordu,yemleri ağzıyla çiğneyip,yediriyordu :)
sizde yemleri havanda dövün suyla ıslayıp lapa yapın,yedirin.
dunya hala iyi insanlarin hatrina donuyor. yazinizdaki samimiyeti hissettim. allah sizden raazi olsun allahin sessiz kullarina yardimci oldugunuz icin.
esinize bol rizk temenni ediyorum. Hayvanlar dunyanin en guzel varliklari üstünuze cekmenize bayıldım cunku hayvanlar iyi olani hissederler
size kolaylik diliyorum :)
Tesekkur ederim canim kuzeniz ne fedakar ve sevimliymis :) bende elimden geleni yapacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?