• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkonumdaki yetim kalan güvercin yavruları:(

ToprakAnA2014

ToPRaK uRaS <3
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
928
84
73
Hanimlar bi eve tasinali 10 gün oluyor yuva vardi yatak odasi balkonumda hic dokunmadim ucsunlar sonra temizlerim dedim son bi kaç gündür de anneleri için su ve bulgur koyuyordum kaseye .. Yiyor ve yavrulara yediriyordu. Bugün yavruların annesi sabahtan beri kayip :( yavrular başka bir köşeye gittiler bekledim anneleri gelir diye ama koca gün bu saate kadar gelmedi :( dayanamadim az önce kasikla su icirdim yavrulara icebildiler öyle susamislar ki :( simdi anneleri gelmezse ben bu yavruları nasil yasatabilirim ki ? Dayanamıyorum çaresiz koselerinde savunmasız durmalarina :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar bi eve tasinali 10 gün oluyor yuva vardi yatak odasi balkonumda hic dokunmadim ucsunlar sonra temizlerim dedim son bi kaç gündür de anneleri için su ve bulgur koyuyordum kaseye .. Yiyor ve yavrulara yediriyordu. Bugün yavruların annesi sabahtan beri kayip :( yavrular başka bir köşeye gittiler bekledim anneleri gelir diye ama koca gün bu saate kadar gelmedi :( dayanamadim az önce kasikla su icirdim yavrulara icebildiler öyle susamislar ki :( simdi anneleri gelmezse ben bu yavruları nasil yasatabilirim ki ? Dayanamıyorum çaresiz koselerinde savunmasız durmalarina :(

Yiyebilecek boydalarsa pirinç ya da bulguru ıslatıp elinizle yedirin. Çok küçüklerse pirinç unundan sıvı bir mama yapıp enjektörle ağızlarına verin yavaşça. Bişeycik olmaz onlara, beslenirlerse yaşarlar.

ne tatlı oluyorlar benim balkonada geliyorlar yemeklerini suyunu koyuyorum
hergün yiyip içip gidiyorlar
benim kuzenim güvercin besliyordu,yemleri ağzıyla çiğneyip,yediriyordu :)
sizde yemleri havanda dövün suyla ıslayıp lapa yapın,yedirin.

dunya hala iyi insanlarin hatrina donuyor. yazinizdaki samimiyeti hissettim. allah sizden raazi olsun allahin sessiz kullarina yardimci oldugunuz icin.

Yiyebilecek boydalarsa pirinç ya da bulguru ıslatıp elinizle yedirin. Çok küçüklerse pirinç unundan sıvı bir mama yapıp enjektörle ağızlarına verin yavaşça. Bişeycik olmaz onlara, beslenirlerse yaşarlar.

Çok sagol canim sanirim yiyebilirler Esim biraz ekmek islatip yedirdi az bisey çok korkutmak istemedik yarin da vereceğiz yarin bulgur vereyim basaramazsam mama ile enjektorle verebilirim.. İnşallah yasatabiliriz.. :(

ne tatlı oluyorlar benim balkonada geliyorlar yemeklerini suyunu koyuyorum
hergün yiyip içip gidiyorlar
benim kuzenim güvercin besliyordu,yemleri ağzıyla çiğneyip,yediriyordu :)
sizde yemleri havanda dövün suyla ıslayıp lapa yapın,yedirin.

Tesekkur ederim canim kuzeniz ne fedakar ve sevimliymis :) bende elimden geleni yapacagim :)

dunya hala iyi insanlarin hatrina donuyor. yazinizdaki samimiyeti hissettim. allah sizden raazi olsun allahin sessiz kullarina yardimci oldugunuz icin.

Çok tesekkur ederim canim allah cumlemizden razi olsun rabbim iyi insanları cevremizden eksik etmesin :) sanirim esimde bende doğadaki hayvanları üstümüze cekiyoruz Esim esnaf işyerinde ondan misir isteyen iki serçe iki de kumrusu var birde kediler sosis isteyen :) benimde burada iki sahipsiz kalan yavrum oldu .. İnşallah yasatabiliriz onlari:( iyi dilek ve dualarin için çok sağol canim.

esinize bol rizk temenni ediyorum. Hayvanlar dunyanin en guzel varliklari üstünuze cekmenize bayıldım cunku hayvanlar iyi olani hissederler
size kolaylik diliyorum :)

esinize bol rizk temenni ediyorum. Hayvanlar dunyanin en guzel varliklari üstünuze cekmenize bayıldım cunku hayvanlar iyi olani hissederler
size kolaylik diliyorum :)

Allah razi olsun canim Rabbim sizin gibi hassas insanlarında yaninda olsun inşallah..teşekkürler..

Tesekkur ederim canim kuzeniz ne fedakar ve sevimliymis :) bende elimden geleni yapacagim :)

rica ederim,ne yaptınız doyurabildinizmi yavruları
benim aklıma şöyle bişi geldi,arpaları haşlayıp lapa yapsanız nasıl olur
daha evvel yavru güvercin bakmadım gerçi,ne verilir bilmiyorum
ben sadece yetişkin güvercinlere balkonumda yemek veriyorum...

Back
X