Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balkonumu birlikte dekore edelim neler yapabilirim
Bence kış bahçesi yap bu hasır masa sandalyeler yere çim halı yine bu hasır tipi stor perdelerden çiçekler felan çok hoş olur ben arka balkonum için böle bişi düşünüyorum benim balkonum seninkinden küçük senin balkonunda daha hoş durur
Merhabalar Arkadaşın dediklerine Katılıyorum tek Gözüme çarpan kombi Orayı dolapla kapatmayı düşünürmüsünüz ben olsam o duvara dolap yaptırırdım hatta raflı dolap olabilir o raflara çiçek biblo Tarzı şeyler koyulabilir
Bence kış bahçesi yap bu hasır masa sandalyeler yere çim halı yine bu hasır tipi stor perdelerden çiçekler felan çok hoş olur ben arka balkonum için böle bişi düşünüyorum benim balkonum seninkinden küçük senin balkonunda daha hoş durur
Kombiyi dolapla kapatmak iyi fikir ama masa ,sandalye için biraz dar balkon,bence duvara monte edilip gerektiğinde açılabilecek bir masa ve fazla yer kaplamayan sandalyeler ile sorun çözülebilir.